Goede wedstrijd gespeeld - gewonnen met Dubbele Cijfers

Groep 2 16

7 september 2019 9:00

SV TOP JO8-1 - Nulandia JO8-1       6 - 15

Zaterdagmorgen gingen we om 8.15 uur naar Oss om een wedstrijdje te voetballen.
De wedstrijd starte om 9.00 uur en Top nam de aftrap.  Nulandia had meteen de bal veroverd en via een mooie voorzet werd de 0-1 gemaakt. Na 7 min spelen stonden we al met 0-5 voor. Na een handsbal van Bram kwam het eerste tegen doelpunt voor Nulandia 1-5.
Nulandia gaf meteen antwoord en maakte er 1-6. Top wist ook nog te scoren en we gingen met 2-8 de rust in.

Dani had de eerste helft gekeept en hij stond zijn mannetje in het doel. De tweede helft ging Sep in de goal staan. De tweede helft werd begonnen door Nulandia. Na een mooie dribbel actie gaf Salahdine de bal voor en Bram maakte een prachtige goal 2-9

De 2-10 kwam op naam van Luuk na een mooie voorzet van Sten. Top maakte er meteen 3-10 van en daarop gaf Nulandia meteen weer antwoord met Salahdine en die scoorde de 3-11. Na een corner viel de bal ongelukkig in het doel van Nulandia en was het 4-11. De laatste 10 min ging Luuk keepen en die kreeg een vrije trap mee omdat Top ook een handsbal had gemaakt. Luuk trapte de bal naar voren en belande In de voeten van Sep die er 4-12 van maakte. Pepijn schoot de bal achter en Top nam een doeltrap die viel in de voeten van Dani en die maakte de 4-13. Top scoorde nog 2x . Maar Nulandia  lied zich niet kennen en we sloten de wedstrijd af met een prachtige overwinning van 6-15.