-

Margriet JO9-2

2e klasse 09

5 september 2020 10:00

Na een uitgebreide warming up waren de mannen er klaar voor! De eerste helft verdedigde Wes het doel. Nulandia ging vlammend van start door teaminzet werd al heel snel het eerste doelpunt genoteerd. Verschillende mooie aanvallen werden helaas niet in een doelpunt omgezet. Door de hardwerkende verdediging en uitstekende inzet van keeper Wes kwam de tegenstander tot slechts één doelpunt voor de rust. De eerste helft waren de teams aan elkaar gewaagd en werd afgesloten met een 2-1 ruststand in het voordeel van Nulandia.

De tweede helft ging van start met Yestin op doel en al snel werd de score voor Nulandia verder opgevoerd. In korte tijd vielen er verschillende (mooie) doelpunten. De tegenstander werd sterker maar Yestin wist met goed keeper werk de schade te beperken.

De turbo ging er weer op bij Nulandia in het laatste gedeelte van de wedstrijd en dat resulteerde meteen in een paar doelpunten. Naast topscoorder van de dag Bram (5x) wisten Wes en Bjorn hun doelpunt mee te pakken. Een welverdiende 7-2 overwinning voor Nulandia!