-

Nulandia JO9-3

2e klasse 09

10 oktober 2020 8:45

Vroeg op de zaterdag morgen werd er afgereisd naar Den Bosch voor de wedstrijd tegen Wilhelmina. In de ochtend dauw werd de warming up ingezet door de coaches. Na de uitgebreide warming up was iedereen klaar voor de aftrap.

Nulandia kwam flitsend uit de startblokken met een hele mooie kans in de eerste minuut, helaas geen doelpunt.

Maar snel maakte Wes een schitterend doelpunt. Keeper Bram had een paar mooie reddingen maar kon een tegendoelpunt niet voorkomen. De turbo ging er op en resulteerde in doelpunten van Yestin en Wes. Met een 3-1 voorsprong de rust in.

De tweede helft had Nulandia een mindere start en kwam snel achter te staan. Het spel ging hierna op en neer maar Nulandia wist nog een paar doelpunten te maken. Helaas was de tegenstander sterker en de wedstrijd werd verloren met 7-5. Volgende wedstrijd weer een nieuwe kans!