Duyn en Daelseweg 12
5391EE
NULAND
tel. 073-5327257

Qua scoreverloop en doelpuntenmakers was dit voor ons een copy van vorige week. Wel een verschil in tegenstand en aantal spelers op het veld. Dit omdat we na 35 minuten al met 10 man kwamen te staan na het 2de geel van onze linksback. Het zelfbesef was er wel bij hem, maar kwam helaas 10 seconden te laat. Mede daarom zou het een moeilijke wedstrijd worden, daar BZS in de 12de minuut al de 0-1 had laten noteren op het scorebord. Dan weet je dat het lastig wordt om de stand om te buigen. We bleven wel veldoverwicht houden, maar BZS kwam diverse keren gevaarlijk voor ons doel en gelukkig werd hun 2de goal afgekeurd wegens buitenspel. Met deze achterstand gingen we de rust in.

Marc v. Delft liet in de rust Tom al warm lopen en deze kwam er na 5 minuten in voor Coen. Vorige week duurde het 25 minuten dat Tom de gelijkmaker scoorde. Vandaag had ie aan 12 minuten genoeg. De druk richting de goal bij het kantine terras, dat weer goed gevuld was, bleef toenemen. Gevolg was een bal op de lat en vele corners. We bleven vertrouwen houden in een goed resultaat, omdat we de tegenstander in de tang hielden. Net als vorige week was het dezelfde Teun die via hetzelfde hoofd de bal in hetzelfde doel kopte en zodoende dezelfde eindstand op het bord zette. Kort daarop kreeg Juul Ruijs wegens een te harde charge, in de optiek van scheidsrechter Onink, direct rood. De laatste zes minuten extra tijd werd het peentjes zweten met negen man, maar de eindstreep werd gehaald. Wederom een echte teamprestatie.

Volgend weekend is Nulandia vrij en speelt op 21 november uit bij Essche Boys. Let op, aanvang is dan om 14:00.