Duyn en Daelseweg 12
5391EE
NULAND
tel. 073-5327257

Als speler is het nooit leuk om “op de bank” te starten. Maar als je zo kan invallen als vandaag ben je trots op de spelers die de basis net niet gehaald hebben. Wat een wedstrijd vandaag. Een tegenstander die voor maar één resultaat naar Nuland was gekomen.  Namelijk de nul houden, wat ze hun laatste 3 wedstrijden tegen Maliskamp, RKKSV en Elshout ook was gelukt. In de 32ste minuut kwamen ze zelfs gelukkig op 0-1, nadat een geblokt schot over Tim het doel in vloog.

In de 2de helft was duidelijk meer passie te zien in het spel van de Nulandianen. Na een minuut of 10 belande een vrije trap van Rik op de lat. Terwijl MEC ’07 bezig bleef met het spel vertragen, joegen Marc en Gerard het team op. Ook langs de kant spoot de passie er vanaf. Zoveel zelfs dat Gerard naar de tribune werd gestuurd, omdat hij een gratis advies aan de scheidsrechter had gegeven. Hij tipte hem namelijk op het feit dat er een rapporteur aanwezig was. Hiervan was de leidsman echter niet gediend.

Nadat Teun v.d. Donk na de rust erin was gebracht, werd het in minuut 65 tijd om wat meer wissels toe te gaan passen. De spelers die eruit gingen hadden de druk op de verdediging goed opgevoerd en het was aan de wissels om het karwei af te gaan maken. Elke redding van hun keeper werd op de tribune gevierd als was het een doelpunt voor MEC ’07. Het duurde tot in de blessuretijd (na 10 minuten tijdtrekken) dat het trouwe Nulands publiek echt kon juichen voor een echt doelpunt. Tom kon vanaf 11 meter raak schieten, na een toegekende strafschop. In extremis was het Teun die een paar minuten later de voorzet van Rik kon binnenkoppen. De emoties die toen los kwamen kan ik zo 1-2-3 niet beschrijven. 3 Zéér verdiende punten bleven in Nuland.

Volgende week komt het zeker niet te onderschatten BZS op bezoek. Zij hebben, door een gelijk spel met Maliskamp, ons de koppositie terug gegeven. Een gewaarschuwd mens telt dus voor 2 en een gemotiveerd team vandaag voor 3!!!