NULAND
tel. 073-5327257

Nulandia wint de 3e competitiewedstrijd met overtuigende cijfers!

Bron: Brabants Dagblad Amateurvoetbal, Noa Schoffelen, 09-10-2022

Nulandia – SJO/SSA VESTA’19 6-1 (4-0). 2. Tom van de Ven 1-0, 16. Tomas de Laat 2-0, 23. Teun van der Donk 3-0, 37. Tom van de Ven 4-0, 61. Tom van de Ven 5-0, 83. Tom van de Ven 6-0, 84. Jelle Suppers 1-1.

Nulandia schoot tegen VESTA scherp uit de startblokken. ,,We creëerden drie kansen wat allemaal doelpunten werden”, zegt oefenmeester Giovanni Henskens. ,,We scoren in de eerste vijfentwintig minuten op de juiste momenten.” Hij zag dat zijn ploeg de wedstrijd daarna echt ging domineren en nog uitliep naar 4-0 voor rust. Het goudhaantje van Nulandia was deze zondag Tom van de Ven met vier doelpunten. ,,Zes punten uit drie wedstrijden, dan mag je als promovendus niet klagen”, weet Henskens.

VESTA ging voor de tweede week op rij met een 6-1 nederlaag onderuit. ,,We krijgen momenteel harde lessen derde klasse voetbal”, vertelt trainer Mark Strik. ,,Op het moment dat wij de bal verliezen, gaat het bij de tegenstander vaak wat sneller dan bij ons.” Volgens Strik missen bij zijn ploeg ook nog slimmigheidjes die tegenstanders wel al hebben. ,,Er moet wel uit een ander vaatje getapt worden, anders wordt het elke week lastig.”