Past van de Kampstraat 34
5386AJ
GEFFEN
tel. 073-5325030

Op zondag 14 mei speelden we de uitwedstrijd tegen onze buren Nooit Gedacht in Geffen.  Thuis hadden we in het 1e deel van het seizoen nog gewonnen.  Deze derby wedstrijden zijn altijd beladen en apart en begon ook met wat vuurwerk.
We begonnen goed aan de wedstrijd en kwamen dan ook al vrij vroeg op een 1-0 voorsprong. Nooit Gedacht wilde, of kon op dat moment niet veel beter en het leek wel een zomeravond wedstrijd. Er was geen sprake van een echte derby strijd en de wedstrijd golfde een beetje op en neer. We hadden de wedstrijd wel al af moeten maken. En vlak voor rust vloog een schot van Nooit Gedacht er toch in waardoor we met rust op 1-1 stonden.

Na de thee kregen beide teams nog goede mogelijkheden, maar er werd niet meer gescoord. Vlak voor tijd dachten we nog dat we konden  juichen  om een doelpunt, maar de scheidsrechter keurde het doelpunt af vanwege duwen,  maar dat leek eigenlijk wel mee te vallen. In de volgende uitval van Geffen direct uit deze situatie werd er een overtreding  gemaakt op een speler van Nooit Gedacht, waarna de vlam in de pan  sloeg en er hier en daar wat tikken werden uitgedeeld. Dit opstootje resulteerde maar liefst in 2 rode en 2 gele kaarten. Na dit opstootje moest er nog wat tijd gespeeld worden, maar de eindstand bleef bij 1-1, dus toch weer een punt  erbij.

Komende zondag spelen we de laatste wedstrijd thuis tegen Margriet en hopen we op winst. Dan is het afwachten wat de rest doet en maken we zelfs nog kans op een na competitie toetje.