Google analytics Toestaan Niet toestaan

Facebook Toestaan Niet toestaan

Deze keer uit naar Vorstenbosch voor een spannende wedstrijd na 2 overwinningen en 1 verliespartij

tel. 0413-366582

Na 2 overwinningen en 1 verlies  partij stond zondag 16 oktober een uitwedstrijd bij Vorstenbossche Boys op het programma, wat een spannende wedstrijd beloofde te worden.

Het weer  was goed en we hadden in ieder geval allemaal zin in een lekkere pot voetbal!

Vorstenbosch begon goed aan de wedstrijd en kwam ook al na 6 minuten op een 1-0 voorsprong.  Nulandia was de eerste 25 minuten ook niet goed bij de les. Na het 1e half uur kwamen we beter in de wedstrijd  met prima kansen die helaas niet tot doelpunten leidden.  We kregen in deze fase ook flink wat corners en Thomas was er een paar keer dichtbij. Maar het wilde niet lukken om te scoren.
Het duurde uiteindelijk tot de 43e minuut toen Teun van de Sangen de verdiende gelijkmaker scoorde. 1-1 was dus ook tevens de ruststand.

In de rust werden alle neuzen weer dezelfde kant op gezet waardoor we een stuk beter aan de de tweede helft begonnen. We  speelden meteen een stuk sterker en waren de betere ploeg,  maar de doelpunten bleven uit. We hielden wel de druk op het doel van Vorstenbosch. Totdat zo'n 10 minuten  voor tijd Vorstenbosch ineens een hele grote kans kreeg die gelukkig goed werd gered door Tim. Daarna pakten we de draad weer goed op en in de 89e minuut werd een goede aanval ingezet met een mooie voorzet van Stef die door Joeri werd ingekopt naar een 1-2 voorsprong. En dus hadden we alsnog een verdiende overwinning te pakken en gingen de 3 punten mee naar Nuland!

Komende zondag spelen we een thuiswedstrijd tegen EVVC uit Vinkel voor de KNVB beker. Dus hopelijk met weer een goede opkomst!