5371DZ
RAVENSTEIN
tel. 0486-412559

Bron: Brabants Dagblad, Noa Schoffelen

Trainer Mark Strik van VESTA vond dat zijn ploeg de beste kansen had in het onderonsje met Nulandia. ,,Wij verzuimen om de kansen die wij krijgen te benutten”, merkt hij op. ,,Ik miste een beetje de urgentie bij mijn team om er alles aan te doen om punten binnen te halen. Wij zitten in een situatie waar punten duur zijn. Dan moet je op het scherpst van de snede spelen.” Dat was tegen Nulandia dus niet het geval, waardoor de thuisploeg met een 0-2 nederlaag van het veld stapte en een na laatste staat.

Giovanni Henskens, oefenmeester van Nulandia, zag een eerste helft die in evenwicht was, al was de thuisploeg agressiever. Na de rust ging het een stuk beter. ,,Toen heb ik wel een ploeg gezien die echt voor elkaar werkt. Onze keeper hield ons met een paar goede reddingen op de been.”
Henskens beschrijft het als ‘zakelijke overwinning’ voor zijn mannen.