5335JK
ALEM
tel. 0418-661883

Zondag  16 april moesten we uit naar Alem. We hadden een rare week  achter de rug met de dingen die gebeurd waren. Een paar spelers hadden ook niet getraind, maar iedereen wilde toch lekker voetballen.

We waren lekker op tijd  bij de tegenstander. Door vakanties  en blesures moesten we wel een paar aanpassingen doen.   Onze Tomas was donderdag  avond  bij de training  geblesseerd  geraakt. En de warming up was vervolgens ietswat gezapig en zo begonnen we ook aan de wedstrijd. Onze keeper  Tim was weer terug van zijn blesure.  De aftrap was koud gedaan en binnen een minuut  stonden we achter met 1-0! Gelukkig  kwamen  we  vrij snel uit een corner gelijk door een intikker van Bas Roovers.  Daarna was Nulandia wel de boven liggende partij. Voor de rust werd er niet  meer gescoord.

Na de rust  was het spelbeeld hetzelfde. Nulandia moest scoren. De tegenstander Alem kon alleen maar een paar speldeprikken uitdelen. Het was  dan ook een kwartier voor tijd dat Juul terecht de 1-2 scoorde  en wij de wedstrijd  uitspeelden.  Er kwam nog wel veel  blesuretijd bij, maar  wij trokken  de  overwinning toch over de streep.

Komende zondag weer een thuiswedstrijd tegen Den Dungen.