Rooijseweg 7 -9
5691PA
SON EN BREUGEL
tel. 0499-473393

Na het trainingskamp hebben we eerst nog wat oefen wedstrijden  gespeeld  in januari.  Tegen Boxtel boekten we een mooie overwinning met 3-2. Daarna pakten we  thuis  tegen Be Ready ook een 4-3 overwinning. Vervolgens speelden we uit bij onze buren in de Kruisstraat waar we tegen RKKSV dus met 1-2  wonnen. En vorige week zondag speelden we thuis met 2-2- gelijk tegen Volkel, oftewel we hadden een prima voorbereiding.

En nu was het tijd voor de 1e officiele competitie wedstrijd van de tweede seizoenshelft en met een uit wedstrijd tegen SBC uit Son en Breugel.

We begonnen afgelopen  zondag  niet goed aan de wedstrijd. SBC pakte het ook anders aan dan in de heenwedstrijd en lieten ons niet in ons eigen spel komen. We kwamen dan ook met 1-0 achter. We probeerden wel er een wedstrijd van te maken, maar tot de thee bleef het bij 1-0.

Na de rust kwamen we wel beter in de wedstrijd, en het werd ook 1-1 door een doelpunt van Tom van de Ven. SBC was even de weg kwijt, ook al omdat we ze nu wel vast zetten. Vervolgens maakten we nog een 2e doelpunt en kwamen we dus op een 1-2 voorsprong, door het tweede  doelpunt  van Tom van de Ven. We dachten daarmee ook de volledige punten mee naar huis te nemen, maar 5 minuten voor tijd werd het toch nog 2-2.  Uiteindelijk  toch weer een punt erbij.

Volgende week  spelen we thuis tegen DSC uit Kerkdriel met hopelijk weer een groot aantal supporters.