Duyn en Daelseweg 12
5391EE
NULAND
tel. 073-5327257

Op zondag 23 oktober moesten we voor de KNVB beker wedstrijd aantreden tegen EVVC uit Vinkel, die we natuurlijk ook in de competitie nog tegen zullen komen. Tevens een mooie test wedstrijd dus.

We hadden goede bedoelingen en wilden deze wedstrijd goed aanpakken, maar het was toch EVVC die er vanaf de eerste  minuut kort op zaten en Nulandia kwam overal een stapje  te laat.
Het was dan ook terecht dat Vinkel na 18 minuten de 0-1 scoorde. Ons team kwam niet echt lekker in de wedstrijd, todat we vlak voor rust toch wat beter gingen spelen en Teun van der Sangen ineens de gelijk maker scoorde naar 1-1 en dat werd ook de rust stand.

De tweede helft  was nog niet lang bezig of we stonden alweer met 1-2 achter door een uitbraak van Vinkel.  De wedstrijd golfde daarna wat op en neer met toch nog wel een paar kansen,  maar die werden niet benut, zodat we uiteindelijk helaas verloren met 1-2.
En daarmee krijgt de KNVB beker competitie helaas geen vervolg.

Aanstaande zondag spelen we weer voor de competitie uit tegen FC Schadewijk en halen we hopelijk weer3 punten.
De wedstrijd begint om 14.00 uur en alle support voor ons Nulandia team is natuurlijk welkom!