Verslag wedstrijd JO11-4 tegen NLC’03 JO11-3

1 - 3

NLC'03 JO11-3

4e klasse 103

11 maart 2017 9:00

Zaterdagochtend om 9 uur begon de wedstrijd tegen NLC’03 JO11-3. Het begin was een beetje mat, maar ze deden hun best om kansen te creëren en dat had halverwege de eerste helft het resultaat dat ze door Lars op 1-0 voorsprong kwamen. Daarna kwamen er nog een paar kansjes, maar het lukte niet om dat af te maken.

In de 2e helft begonnen ze weer vol goede moed. De kansen gingen op en neer, de keepers deden hun best om de ballen buiten de doelen te houden. Op een gegeven moment schoot een tegenstander vanaf een flinke afstand de bal in het goal, het was een prachtig doelpunt, maar het zorgde er wel voor dat onze jongens het hoofd een beetje lieten hangen. Onder flinke toejuichingen van de supporters kregen ze nog wel wat kansjes maar geen goals als resultaat. Toen kwam NLC’03- JO11-3 nog met twee doelpunten en dat maakte de eindstand 1-3 compleet.