2 - 11

Nulandia JO11-4

4e klasse 103

8 april 2017 10:15

Een andere tegenstander dan van tevoren verwacht, maar dat hield Nulandia niet tegen om met goede moed te beginnen. Na een aantal minuten spelen waarbij het balbezit duidelijk voornamelijk bij Nulandia lag en 1 klein gevaarlijk momentje bij de goal van Jorg Smits, scoorde Jorg Langens het eerste doelpunt voor ons. Niet lang daarna wist invaller Salmaan zowel de 0-2 als de 0-3 te scoren. En dankzij Lars gingen we met een 0-4 voorsprong de rust in!

Na rust begon FC Uden met een tegentreffer gescoord door de speler die in de eerste helft de doelman was. Dat schudde onze jongens weer wakker, waarna het een waar doelpuntenfestijn werd voor Nulandia. Zowel Luuk (2x), Roel, Rik en nogmaals Lars en Salmaan wisten te scoren. Roel was een beetje teleurgesteld dat een andere goal van hem niet werd geteld, terwijl de bal wel over de lijn was geweest.  Daarbij moet ook nog vermeld worden dat Xander maar liefst 3 doelpunten heeft gemaakt in de goal aan de zijkant van het veld (deze telden helaas ook niet mee). Vlak voor het einde van de wedstrijd wist één van de vrouwelijke spelers van FC Uden nog een doelpunt te maken, waarna Lars er nog snel eentje inschoot voor Nulandia. We gingen naar huis met de prachtige eindstand 2-11.