Nulandia 1 zet zegereeks voort met daarna een leuke Full Moon party

4 april 2022 22:45

Ook de wedstrijd tegen Essche Boys leverde een ruime 5-0 zege op voor Nulandia. Een kampioenschap komt steeds dichterbij, maar er moeten natuurlijk nog wel 9 wedstrijden worden gespeeld. De dag eindigde met een hele gezellige Full Moon party, georganiseerd door Dames 2 van Nulandia.

Zoals Klik Nieuws al vermelde in hun verslag:
"Ook Essche Boys kon de maar voort denderende trein van Nulandia niet stoppen. Zondag pakten de Nulanders de zoveelste zege die ze een voorsprong gaf van 13 punten. Het is geen kwestie kampioen worden, maar meer een kwestie van wanneer. "

De wedstrijd was eigenlijk al snel beslist met in de 4e minuut al een doelpunt van Teun van der Donk. Al voor de rust stond het 3-0 met 2 doelpunten van spits Tom van der Ven.  Je zag ook dat Essche Boys nauwelijks iets kon creëeren door de druk en het spel van onze jongens.  Zelfs ook niet nadat Nulandia in de 2e helft wat gas terug nam.  Uiteindelijk werd nog 2x gescoord in de eindfase van de wedstrijd door Rick Verstegen en Geeft Korsten die toch nog zijn doelpuntje meepikte.

Een keurige reguliere overwinning dus van een reeks die we uiteraard graag volgende week uit bij Wilhelmina willen voortzetten.  Kom onze jongens dus aanmoedigen!

De middag eindigde met een heerlijke en leuke full moon party, georganiseerd door Dames 2 van Nulandia.

DJ Joost was weer lekker op dreef en wist iedereen weer lekker in beweging te krijgen en mee te laten zingen.