10 - 1

Odiliapeel/Braks Groep JO10-1

3e klasse 12

30 september 2017 9:00

Eindelijk weer zaterdag, vandaag staat de wedstrijd tegen Odiliapeel J010-1 op het programma. Al vrij snel na de aftrap blijkt dat we nog niet helemaal wakker zijn. Odiliapeel voetbalt best goed en komen dan ook verdiend op  0-1. Voor het eerst deze competitie kijken we tegen een achterstand aan. Na een kleine tien minuten herpakken we ons en scoort Jop de 1-1 via een kopbal. Ook de 2-1 door Jordy volgt snel. Het spel  gaat op en neer en na een mooie rush van Teun over links kan Niek de 3-1 scoren. Er wordt goed overgespeeld en na een goede voorzet van Rick kan Jordy zijn 2e doelpunt maken en gaan we de rust in met een  4-1 voorsprong.

Na diverse aanwijzingen van Luuk en Eric wordt Odiliapeel na de rust meteen onder druk gezet en met een prachtige kapbeweging en een schot met links scoort Rick de 5-1. We blijven goed voetballen maar door diverse reddingen van de keeper van Odiliapeel loopt de score nog niet verder op. Odiliapeel komt ook weer af en toe in de aanval en dat geeft ons de kans om een goede counter uit te voeren waardoor de 6-1 op het bord komt. Joris is de maker. Ook de volgende aanval is raak, een prachtige volley met buitenkant links in de bovenhoek van Rick  maakt  7-1. Het lijkt gebeurd met Odiliapeel, Jordy  gaat van dichtbij voor zijn derde 8-1. Ook bij de volgende aanval is Jordy betrokken, hij gaat alleen op de keeper af voor zijn vierde, echter blinkt de keeper van Odiliapeel nog een keer uit. Vanuit de counter die volgt op de aanval van Odiliapeel krijgt Willem zijn kans op een doelpunt op, helaas mist hij het doel net. Uit onze aanval hierna komt de 9-1, een knal van Jordy op de lat stelt Teun in staat de bal in te koppen. De wedstrijd is bijna afgelopen en bij de laatste aanval scoort Teun zijn tweede doelpunt met een droog schot in de hoek 10-1.