Activiteiten - RKVV Nulandia

Activiteiten

Wildkermis gezellig en goed bezocht

6 maart 21:15  Op zondag, 12 maart, tijdens en vooral na de thuiswedstrijd van Nulandia tegen Vorstenbossche Boys, werd weer een gezellige Wildkermis georganiseerd.meer »

470x gelezen

Finale Nulandia-quiz: strijd om felbegeerde titel barst los

27 februari 8:30  De voorrondes van de Nulandia-quiz zitten erop: het was af en toe zenuwslopend, maar Nulandia 8, 4 en 7 kroonden zich tot winnaars in de eerste ronde. En Vrouwen 2 gaat als beste nummer twee door naar de finale. Jullie zijn dinsdag, 28 februari, van harte welkom vanaf 20.30 uur. meer »

311x gelezen

Opgelet: pre-carnavalsfeest in Nulandia-kantine

6 februari 16:30  Kan je niet wachten totdat de carnaval begint? Dan hebben wij goed nieuws: komende zondag na de wedstrijd van Nulandia 1 tegen DSC is er een pre-carnavalsparty in onze kantine. Kom verkleed in een outfit met de eerste letter van je naam en gooi je voetjes los op de vloer. meer »

302x gelezen

Herinnering: grootse Nulandia-quiz gaat van start

13 januari 11:00  Quizfanaten opgelet: de welbekende Nulandia-quiz staat weer op het punt van beginnen. En niet zomaar eentje, dit jaar nemen de geduchte mannen van Nulandia 5 de organisatie voor hun rekening. Daarmee valt er een serieuze concurrent weg voor het deelnemersveld, maar de quizvragen zijn daarom ook niet mals. Begin thuis dus alvast met studeren én spieren trainen. meer »

353x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!