Activiteiten

Schema voorbereiding selectie Nulandia

Gisteren, 12 augustus 15:00  De zomerstop zit er al bijna weer op, ons eerste en tweede elftal gaan zich vast voorbereiden op de start van de competitie in september. Zo staat onder meer de Maasdonk Cup weer op de planning met wedstrijden tegen EVVC en Nooit Gedacht, die ons eerste elftal ook in de derde klasse zal treffen. Zodra de data van de derby's in de competities bekend zijn, publiceren wij dat.meer »

146x gelezen

UPDATE: Nulandia 2 op drempel van de hoofdklasse

15 juni 11:00  Nulandia 2 heeft donderdag een grote stap richting een terugkeer in de reserve hoofdklasse gezet. Na een 1-3 overwinning op Boekel Sport 2, hebben de Nulanders promotie zondag in eigen hand. Kom daarom massaal naar ons sportpark om Nulandia 2 vanaf 11.30 uur te steunen. meer »

847x gelezen

Terugblik op onvergetelijk kampioensfeest

17 mei 11:45  Het vergde wat voorbereiding, maar het kampioensfeest van Nulandia op 8 mei was er eentje voor in de boeken. Tot in de late uurtjes werd er flink gefeest, op een dag die toch al zo mooi begon met het kampioenschap van ons vierde elftal en later het kampioenschap van Nulandia 1.meer »

501x gelezen

Nulandia 4, de eerste kampioen bij de senioren

14 mei 11:00  De champagne stond al een tijdje koud, de shirtjes waren al gedrukt en de vissershoedjes waren al besteld: Nulandia 4 kon het kampioenschap niet meer mislopen en greep zondag dankzij een felbevochten 1-2 zege op Berghem Sport die prestigieuze prijs. En dat werd gevierd.meer »

827x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!