Activiteiten

Nulandia verdedigt Maasdonk Cup op eigen sportpark, speelschema bekend

Vandaag, 27 juli 14:00  Ook in de voorbereiding op komend seizoen werken de selectieteams van EVVC, Nulandia en Nooit Gedacht weer het toernooi om de Maasdonk Cup af. Nulandia is op 21 augustus voor de tweede keer de gastheer van het toernooi en verdedigt de titel die het vorig jaar ín Geffen won. meer »

136x gelezen

Volle voorbereiding mét Maasdonk Cup en mooie oefenduels voor selectie Nulandia

22 juli 16:15  Na bijna tien maanden zonder voetbal staat de voorbereiding voor de selectie van Nulandia eindelijk weer op het punt van beginnen; op 14 augustus is de eerste training. Verder heeft de staf van het eerste en tweede elftal een mooi en afwisselend programma samengesteld, met de Maasdonk Cup als een van de hoogtepunten. Ook wordt er geoefend tegen regionale ploegen. meer »

235x gelezen

Nulandia zet vrijwilligers in het zonnetje met EK-pakket

5 juni 19:45  Met het EK in aantocht vindt Nulandia het tijd om de vrijwilligers te bedanken voor hun trouw en inzet in het afgelopen seizoen. Ondanks alle beperkingen rondom corona kunnen we altijd weer terugvallen op zo'n 160 vrijwilligers, en dat waarderen wij als bestuur heel erg. Daarom krijgen alle vrijwilligers een oranjetas om zo alvast een beetje extra in EK-sferen te komen. meer »

362x gelezen

Vrachtlading Nulandse worstenbroodjes bezorgd in het Hoge Noorden

4 mei 16:45  De grootste afnemer van de Nulandia-worstenbroodjes is Hans van Erp uit Midwolda. Inderdaad, dat ligt niet in de buurt van Nuland, zelfs niet in Brabant of net daarbuiten, maar helemaal in Noordoost-Groningen. Rijd je het dorpje te hard voorbij dan beland je of in de Waddenzee of bij onze Oosterburen.meer »

1423x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!