Activiteiten

Geslaagde aftrap peutervoetbal bij Nulandia

13 oktober 11:45  Het plezier spatte er vanaf bij de aftrap van het peutervoetbal bij Nulandia. De eerste training werd goed bezocht en viel in de smaak bij de voetballertjes en hun familie. Het smaakt kortom naar meer, ook voor zaterdag 16 en zaterdag 23 oktober staan er weer trainingen ingepland. meer »

405x gelezen

Rabo Clubsupport t/m 24 oktober: stem op Nulandia!

5 oktober 8:30  Al jaren investeert de Rabobank een deel van haar winst terug in de maatschappij. Onder meer door clubs en verenigingen financieel te steunen. Dit gebeurt onder de noemer Rabo Clubsupport en de stemronde is vanaf nu geopend voor alle leden van de Rabobank! Vorig jaar werden 279 stemmen van de Rabobank-leden op ons uitgebracht. Dat aantal hopen we dit jaar te overtreffen, want Nulandia krijgt jouw stem toch zeker?meer »

152x gelezen

Nulandia 1 en 2 beginnen aan competitie, bijzondere mijlpaal voor drie spelers

30 september 10:30  Ook voor Nulandia 1 en 2 gaat de competitie weer van start. De eerste ronde waren beide teams vrij maar komende zondag is het eindelijk weer matchday. Om 13.00 uur zal Nulandia 2 aanvangen tegen Someren 2 in Someren en Nulandia 1 ontvangt om 14.30 uur Buren in Nuland. Buren heeft de eerste competitiewedstrijd gewonnen van Maliskamp 1 dus het zou mooi zijn als Nulandia de 3 punten in Nuland weet te houden.meer »

584x gelezen

Peutervoetbal bij Nulandia

28 september 9:45  Kunnen jouw kinderen niet wachten om te beginnen met voetballen? Dan hebben we nu bij Nulandia een nieuw initiatief: peutervoetbal. Voor kinderen van twee en drie jaar zullen wij als club trainingen aan gaan bieden. Het gaat in eerste instantie om een proef van één jaar. meer »

538x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!