Jeugd

Peutervoetbal bij Nulandia

28 september 9:45  Kunnen jouw kinderen niet wachten om te beginnen met voetballen? Dan hebben we nu bij Nulandia een nieuw initiatief: peutervoetbal. Voor kinderen van twee en drie jaar zullen wij als club trainingen aan gaan bieden. Het gaat in eerste instantie om een proef van één jaar. meer »

538x gelezen

Afscheid Marco Meulendijk

20 september 22:00  Met een aantal mensen zijn wij vanavond namens Nulandia naar Marco Meulendijk thuis geweest om onze condoleances over te brengen. De familie gaf daarbij aan dat ze de vele gekregen reacties vanuit de Nulandse gemeenschap zeer op prijs stellen.meer »

1258x gelezen

Jeugdtrainer bij Nulandia worden of helpen bij evenementen? Volg dan deze (gratis) cursus

12 september 9:15  Beste jeugdleden van 14 tot en met 16 jaar, Altijd al jeugdtrainer willen worden binnen je eigen vereniging? Of wil jij helpen bij evenementen en activiteiten in Nuland? Volg dan de cursus Citytrainers om goed voorbereid van start te gaan. Wij gaan graag aan de slag met JOUW TALENT!meer »

270x gelezen

Teamindeling, seizoen 2021 -2022

23 juli 17:00  We snappen het als je meteen doorschiet naar de indeling maar lees, vooral voor de jeugdleden en ouders, na het bekijken van de indeling per team, ook even de onderstaande tekst door. Dan ben je op de hoogte van wat achtergrondinformatie met betrekking tot de indelingen. meer »

2093x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!