Jeugd

Nulandia verkoopt recordaantal chocoladeletters

24 november 21:00  Het kan in Nuland bijna niemand ontgaan zijn: de jaarlijkse chocoladeletteractie van Nulandia in samenwerking met Albert Heijn Nuland heeft dit jaar een record opgeleverd, er zijn liefst 2239 (!) letters verkocht. Dat levert Nulandia in totaal een bedrag van 3.135,18 euro op. En ook dat is een record. meer »

326x gelezen

Nulandia loopt voorop met gelijke kansen teamindeling!

21 oktober 8:45  Vorige week publiceerde de KNVB via diverse mediakanalen een artikel over de lastige klus die clubs elk seizoen weer hebben m.b.t. de teamindelingen. De KNVB noemt Nulandia specifiek als een van de clubs die zijn begonnen met teamindelingen op basis van gelijke kansen. Sterker: we waren de eerste club in Nederland die het invoerde voor de jongste teams. En daar zijn we best trots op!meer »

136x gelezen

Peutervoetbal bij Nulandia

28 september 9:45  Kunnen jouw kinderen niet wachten om te beginnen met voetballen? Dan hebben we nu bij Nulandia een nieuw initiatief: peutervoetbal. Voor kinderen van twee en drie jaar zullen wij als club trainingen aan gaan bieden. Het gaat in eerste instantie om een proef van één jaar. meer »

632x gelezen

Afscheid Marco Meulendijk

20 september 22:00  Met een aantal mensen zijn wij vanavond namens Nulandia naar Marco Meulendijk thuis geweest om onze condoleances over te brengen. De familie gaf daarbij aan dat ze de vele gekregen reacties vanuit de Nulandse gemeenschap zeer op prijs stellen.meer »

1368x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!