Jeugd

Nulandia lanceert jaarlijkse worstenbroodjesactie

6 april 21:45  Het is één van de jaarlijkse culinaire hoogtepunten van Nulandia, de worstenbroodjesactie, dit jaar in samenwerking met De Echte Bakker Nuwelant. Vanaf woensdag 6 april is de actie weer gestart.meer »

327x gelezen

Ga voetballen als Oranje!

23 maart 21:30  Nulandia doet mee aan een leuk initiatief van de KNVB: Ga voetballen als Oranje!meer »

237x gelezen

KNVB: "iedereen bij Nulandia beter af met gelijke kansen"

27 februari 8:00  Bron: KNVB Assist (www.knvb.nl/nieuws/assist-trainers d.d. 26-02-2021) - Redacteur Leo Aquina “Wij zijn echt een voorloper geweest”, zegt Rob van Nistelrooij. Als coördinator van de onderbouw en kartrekker van de technische commissie introduceerde hij al vierenhalf jaar geleden een project Gelijke Kansen bij R.K.V.V Nulandia uit het Brabantse Nuland. “Dat was zelfs voordat de KNVB het project introduceerde (2018)”, vervolgt hij. Met ongeveer twee teams per lichting in de jeugd, is Nulandia een relatief kleine vereniging en juist dat zorgde ervoor dat Van Nistelrooij vraagtekens stelde bij het smal selecteren in de onderbouw. meer »

696x gelezen

Nulandia jeugd gaat weer starten

17 januari 9:00  Naar aanleiding van de persconferentie van vorige week heeft Nulandia besloten om vanaf maandag 18 januari weer te starten met de trainingen voor de jeugd, zodat er in ieder geval door de jeugd weer lekker gevoetbald kan worden.meer »

235x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!