Headlines

Nulandia lanceert jaarlijkse worstenbroodjesactie

6 april 21:45  Het is één van de jaarlijkse culinaire hoogtepunten van Nulandia, de worstenbroodjesactie, dit jaar in samenwerking met De Echte Bakker Nuwelant. Vanaf woensdag 6 april is de actie weer gestart.meer »

327x gelezen

Ga voetballen als Oranje!

23 maart 21:30  Nulandia doet mee aan een leuk initiatief van de KNVB: Ga voetballen als Oranje!meer »

237x gelezen

Let op: Robotmaaiers weer actief op velden van Nulandia

15 maart 20:45  Nu de lente bijna is begonnen, zijn de robotmaaiers weer actief om de velden van Nulandia piekfijn bij te houden. Zodat onze leden die weer mogen trainen op een goed onderhouden veld kunnen voetballen én om ervoor te zorgen dat de velden er ook volgend seizoen weer goed bij liggen.meer »

172x gelezen

KNVB: "iedereen bij Nulandia beter af met gelijke kansen"

27 februari 8:00  Bron: KNVB Assist (www.knvb.nl/nieuws/assist-trainers d.d. 26-02-2021) - Redacteur Leo Aquina “Wij zijn echt een voorloper geweest”, zegt Rob van Nistelrooij. Als coördinator van de onderbouw en kartrekker van de technische commissie introduceerde hij al vierenhalf jaar geleden een project Gelijke Kansen bij R.K.V.V Nulandia uit het Brabantse Nuland. “Dat was zelfs voordat de KNVB het project introduceerde (2018)”, vervolgt hij. Met ongeveer twee teams per lichting in de jeugd, is Nulandia een relatief kleine vereniging en juist dat zorgde ervoor dat Van Nistelrooij vraagtekens stelde bij het smal selecteren in de onderbouw. meer »

696x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!