Van het bestuur

Nulandia zet vrijwilligers in het zonnetje met EK-pakket

5 juni 19:45  Met het EK in aantocht vindt Nulandia het tijd om de vrijwilligers te bedanken voor hun trouw en inzet in het afgelopen seizoen. Ondanks alle beperkingen rondom corona kunnen we altijd weer terugvallen op zo'n 160 vrijwilligers, en dat waarderen wij als bestuur heel erg. Daarom krijgen alle vrijwilligers een oranjetas om zo alvast een beetje extra in EK-sferen te komen. meer »

362x gelezen

Herinnering enquête fusie Be Quick en Nulandia

29 mei 8:15  Het is nog enkele dagen mogelijk om de enquete in te vullen over een mogelijke fusie tussen Nulandia en Be Quick. Wij horen graag uw mening! meer »

233x gelezen

Enquête mogelijke fusie Be Quick en Nulandia

5 mei 20:00  In Nuland en binnen beide verenigingen zijn er al geruime tijd geluiden over een mogelijke fusie tussen Be Quick en Nulandia. Als clubs hadden we graag een discussie- c.q. informatieavond hierover gehouden, maar helaas maken de maatregelen rondom Covid-19 dit nog altijd niet mogelijk. meer »

960x gelezen

Vrachtlading Nulandse worstenbroodjes bezorgd in het Hoge Noorden

4 mei 16:45  De grootste afnemer van de Nulandia-worstenbroodjes is Hans van Erp uit Midwolda. Inderdaad, dat ligt niet in de buurt van Nuland, zelfs niet in Brabant of net daarbuiten, maar helemaal in Noordoost-Groningen. Rijd je het dorpje te hard voorbij dan beland je of in de Waddenzee of bij onze Oosterburen.meer »

1423x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!