Van het bestuur

Ambitieuze Henskens nieuwe trainer Nulandia 1

5 januari 20:00  Giovanni Henskens wordt de opvolger van Marc van Delft als trainer van Nulandia 1. De 34-jarige Bosschenaar voetbalde jaren in de top van het amateurvoetbal en wil in Nuland de volgende stap in zijn trainerscarrière zetten. 'Het gevoel was meteen al goed', zegt hij. meer »

1016x gelezen

Nulandia Nieuwjaarsboodschap

30 december 8:15  Mart van Lokven, voorzitter van Nulandia, sluit het jaar 2021 af en wenst iedereen een fijne jaarwisseling en een gezond 2022.meer »

108x gelezen

Marc van Delft vertrekt in goed overleg bij Nulandia

7 december 19:30  Nulandia had Marc van Delft graag zien blijven, maar de trainer heeft ervoor gekozen om aan het einde van dit seizoen afscheid te nemen. Van Delft is bezig aan zijn vierde seizoen in Nuland, waar hij geliefd is. Toch zegt zijn gevoel dat het tijd is om Nulandia te verlaten. meer »

753x gelezen

Algemene Ledenvergadering tot nader bericht uitgesteld!

4 december 12:15  De huidige maatregelen laten het niet toe om deels in de kantine en deels online te vergaderen. Omdat het bestuur iedereen in de gelegenheid te stellen deze vergadering bij te wonen, is besloten de voor a.s. dinsdag geplande ALV uit te stellen. Zodra de situatie het weer toelaat, zal een nieuwe datum worden geprikt. Tot die tijd, blijf gezond en let goed op jezelf!

50x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!