Van het bestuur

Trainer Giovanni Henskens blijft langer bij Nulandia: 'Ik wil het maximale eruit persen'

2 december 12:45  Giovanni Henskens is pas enkele maanden werkzaam bij Nulandia, maar voor de technische commissie en de Bossche trainer is het duidelijk dat er nog genoeg rek zit in de samenwerking. Dus is het contract van Henskens tot medio 2024 verlengd. ,,Ik wil lekker door blijven bouwen."meer »

371x gelezen

Nulandia organiseert op 16 december een leuke kaderavond voor sponsoren en vrijwilligers

1 december 18:15  Een vereniging als Nulandia kan niet bestaan zonder haar vrijwilligers en sponsoren. Daarom zijn wij ook enorm blij met hun onvoorwaardelijke inzet en bijdragen! En om deze waardering kracht bij te zetten nodigen wij onze sponsoren en vrijwilligers uit voor een leuke avond in de gezellige kantine van onze geweldige vereniging.meer »

310x gelezen

Marcel de Weerd vertrekt bij Nulandia vrouwen 1

11 november 17:45  De dames van Nulandia 1 en onze trainer Marcel de Weerd hebben deze week in onderling overleg besloten de samenwerking per direct te beëindigen.meer »

760x gelezen

Voetballen mag, maar geen geluidsboxen!

27 oktober 6:45  Het mooie van Nulandia is dat iedereen, mits het kan, vrij gebruik mag maken van de velden om lekker op te voetballen. Iets wat een aantal van onze leden en daarbuiten graag gebruik van maken. Alleen is het wel belangrijk om de (geluid)regels te handhaven en die staan duidelijk op het bord bij de poort.meer »

634x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!