Van het bestuur - RKVV Nulandia

Van het bestuur

Maak of zie je rommel, ruim het op!

8 september 14:30  We hebben een heel mooi sportpark en laten we dat vooral zo houden. Is het gemakzucht, vergeetachtigheid of gewoon asociaal? In elk geval moeten we helaas constateren dat niet iedereen het sportpark netjes achterlaat.meer »

100x gelezen

Princen Sport is de nieuwe kledingpartner van Nulandia

15 juli 8:30  Het kledingcontract met Van Tilburg Sport is deze zomer afgelopen. We hebben als Nulandia besloten om dit voorjaar drie lokale sportzaken de mogelijkheid te bieden om Nulandia een passend aanbod te doen om voor de komende jaren de exclusieve kledingpartner van Nulandia te zijn. Princen Sport is als beste uit de bus gekomen.meer »

650x gelezen

Nulandia haalt ervaren trainer voor dames 1 binnen

8 juni 21:00  Nulandia heeft een nieuwe hoofdtrainer voor het eerste dameselftal gevonden, een ervaren coach ook: Jan van der Lee (57) staat volgend seizoen voor de groep. Hij begon ooit met het trainen van de jeugd en later de mannen, maar is al zo'n tien jaar trainer van vrouwenteams. meer »

643x gelezen

In memoriam: Marco v.d. Berg

11 april 20:30  Eerste Paasdag werden we opgeschrikt door het trieste bericht dat Marco door een noodlottig ongeval is overleden. Wij wensen alle nabestaanden heel veel sterkte bij de verwerking van dit verlies.meer »

1184x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!