Vrouwenvoetbal - RKVV Nulandia

Vrouwenvoetbal

Oud-profvoetballer Peter van den Berg verzorgt trainingsclinic bij Nulandia VR1

18 mei 22:45  Afgelopen week heeft oud-profvoetballer en trainer Peter van den Berg een trainingsclinic verzorgd bij Nulandia VR1.meer »

718x gelezen

Nulandia wint de 3e editie van de Maasdonk Cup

18 augustus 8:00  De 3e editie van de Maasdonk Cup was een prooi voor Nulandia! Het was natuurlijk even de vraag of de anderhalve meter afstand te handhaven is bij een dergelijk toernooi. De complimenten hiervoor aan Nooit Gedacht. Zij hadden het goed georganiseerd en een duidelijk protocol opgesteld om alles op rolletjes te laten verlopen.meer »

799x gelezen

Bezig baasje De Weerd langer trainer van Nulandia Dames 1

15 mei 17:15  Het damesvoetbal bij Nulandia heeft zich de laatste jaren flink ontwikkeld, zeker ook met dank aan de inspanningen van Marcel de Weerd (54), trainer van Dames 1. Daarom is het contract van de coach uit Den Bosch met twee jaar verlengd, tot medio 2022. ,,Nulandia is een club uit duizenden", zegt De Weerd, die ook bekend staat om het 'lappen en pappen'. meer »

852x gelezen

Marcel de Weerd blijft langer bij Nulandia

20 september 20:00  NULAND - Nulandia is het met Marcel de Weerd eens geworden over een langer verblijf bij de club. De hoofdtrainer van de dames blijft sowieso tot en met het seizoen 2020-2021 in Nuland en er is vanuit beide partijen ook een optie besproken voor nog een extra seizoen. meer »

868x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!