Nieuws - RKVV Nulandia

Nieuws

Ambitieuze Henskens nog lang niet klaar bij Nulandia

4 december 12:30  Nulandia en Giovanni Henskens (36) zijn er vroeg bij: de trainer verlengt zijn contract en gaat voor een derde seizoen in Nuland. De koek tussen de Bosschenaar en de club is nog lang niet op. Al waren de gesprekken deze keer wél intensiever dan vorig jaar. meer »

569x gelezen

Oproep: vrijwilligers gezocht voor wedstrijdsecretariaat

22 november 22:15  Als Nulandia zijn we trots op onze vrijwilligers, die een hoop werk voor onze club verzetten. Toch zijn we op zoek naar extra handjes: lijkt het jou leuk/interessant om het aanspreekpunt te zijn voor onze spelers en bezoekende clubs op zaterdag of zondag? Meld je dan bij ons. meer »

303x gelezen

Nulandia organiseert een leuke kaderavond voor de vrijwilligers

22 november 6:30  Vrijwilligers zijn van groot belang voor elke club. Ook voor Nulandia waar we gelukkig veel vrijwilligers hebben die allemaal één, twee of meer steentjes bijdragen aan onze vereniging. We kunnen onze vrijwilligers niet genoeg bedanken! meer »

211x gelezen

Doe mee met onze jaarlijkse Rik / Poker avond op donderdag 14 december

15 november 19:15  Op donderdag 14 december organiseren we weer onze jaarlijkse Rik / Poker avond. Iedereen is welkom in onze gezellige kantine om mee te spelen. We beginnen om 20:30 uur en inschrijven kost slechts Euro 2,50. Hoe meer deelnemers, hoe meer vreugd. Dus laten we zeggen, wees erbij en kom ook op 14 december gezellig een kaartje .............meer »

165x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!