Nieuws - RKVV Nulandia

Nieuws

Vrijdag 12 mei: Jaarlijkse sportavond voor de jeugd bij Nulandia

Gisteren, 25 maart 10:00  Op vrijdag 12 mei vindt weer de jaarlijkse sportavond plaats op de velden van Nulandia. Kinderen van groep 1 t/m 4 zijn welkom vanaf 18.15 uur. En de kinderen van groep 5 t/m 8 zijn vanaf 19.00 uur welkom. Zorg dat je op tijd bent! Inschrijven kan ter plaatse. Hopelijk tot dan!meer »

55x gelezen

Nulandia selectie geniet van een gezellige jeu de boules avond

24 maart 9:30  Op vrijdag 17 maart werd er weer een inmiddels traditionele en gezellige jeu de boules avond georganiseerd voor staf en spelers van de senioren selectie van Nulandia. Deze avond stond ook in het teken van en als herinnering aan Erik van de Sangen, de bedenker van deze activiteit.meer »

274x gelezen

Robotmaaiers weer actief bij Nulandia

23 maart 18:45  Leden opgelet: vanaf dit moment zijn de robotmaaiers weer actief bij Nulandia. Wij vragen jullie om daar rekening mee te houden, dat komt alleen maar ten goede aan de kwaliteit van onze grasvelden. meer »

195x gelezen

In memoriam: Jos Hurkens

18 maart 11:30  Op 17 maart hebben we helaas voorgoed afscheid moeten nemen van een van onze vrijwilligers. Wij wensen zijn familie heel veel sterkte met de verwerking van dit verlies. De mede-vrijwilligers, bestuur en iedereen die hier met hem heeft samengewerkt, willen hem bedanken voor de vele uren die hij er in heeft gestoken.meer »

338x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!