Nieuws

Teamindeling, seizoen 2021 -2022

23 juli 17:00  We snappen het als je meteen doorschiet naar de indeling maar lees, vooral voor de jeugdleden en ouders, na het bekijken van de indeling per team, ook even de onderstaande tekst door. Dan ben je op de hoogte van wat achtergrondinformatie met betrekking tot de indelingen. meer »

1240x gelezen

Volle voorbereiding mét Maasdonk Cup en mooie oefenduels voor selectie Nulandia

22 juli 16:15  Na bijna tien maanden zonder voetbal staat de voorbereiding voor de selectie van Nulandia eindelijk weer op het punt van beginnen; op 14 augustus is de eerste training. Verder heeft de staf van het eerste en tweede elftal een mooi en afwisselend programma samengesteld, met de Maasdonk Cup als een van de hoogtepunten. Ook wordt er geoefend tegen regionale ploegen. meer »

235x gelezen

Projectteam De Maaspoort organiseert een kosteloze voetbalclinic voor de jeugd

19 juli 23:15  Projectteam De Maaspoort organiseert op op 21 juli aanstaande een kosteloze voetbalclinic bij de Maaspoort in Den Bosch.meer »

162x gelezen

Nulandia JO9 presteert met 24e en 30e plek op NK in Harderwijk

19 juli 23:00  Op 3 juli was het dan zover, het NK voor Nulandia JO9 in Harderwijk. Vorig jaar januari hadden de jongens door het bereiken van de finale in het kwalificatietoernooi een ticket voor het NK behaald. Iets wat al een fantastische prestatie op zich was. Helaas kon door corona het NK in 2020 niet doorgaan, maar tot onze prettige verrassing werd het NK nu alsnog in 2021 afgewerkt.meer »

345x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!