Nieuws

Opbrengst AH Voetbalpassie bekend!

14 oktober 17:15  Wow, wat een topopbrengst hebben jullie bij elkaar gespaard bij de Albert Heijn Voetbalpassie actie. Het eindbedrag is: € 1.955,80 Namens iedereen die bij de vereniging betrokken is, heel erg bedankt!meer »

28x gelezen

Geslaagde aftrap peutervoetbal bij Nulandia

13 oktober 11:45  Het plezier spatte er vanaf bij de aftrap van het peutervoetbal bij Nulandia. De eerste training werd goed bezocht en viel in de smaak bij de voetballertjes en hun familie. Het smaakt kortom naar meer, ook voor zaterdag 16 en zaterdag 23 oktober staan er weer trainingen ingepland. meer »

406x gelezen

Zondag 17 oktober: Wildkermis!

12 oktober 20:45  Aanstaande zondag wordt na afloop van de thuiswedstrijd van Nulandia 1 een gezellige wildkermis georganiseerd in de kantine van Nulandia. Dus iedereen is van harte welkom om het 1e van Nulandia aan te moedigen en om na afloop kans te maken op leuke prijzen!meer »

136x gelezen

Nulandia verwent alle vrijwilligers met een heerlijke BBQ

10 oktober 16:15  Nulandia, vrijdag 8 oktober. Vandaag waren alle vrijwilligers van Nulandia uitgenodigd op het sportpark om te genieten van een heerlijke BBQ, verzorgd door Savelkouls, en natuurlijk een drankje om hen te danken voor hun inzet in het afgelopen seizoen.meer »

350x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!