Nulandia JO10-2

3e klasse 12

7 oktober 2017 9:00

Om 8 uur s morgens met frisse moed vertrokken richting Uden.

Na het gebruikelijke warmlopen mocht de wedstrijd beginnen om 9 uur. De papa's stonden klaar om verwend te worden met een doelpuntenregen. Maar dat viel tegen. Nulandia was niet wakker niet fel. Veel balverlies door de felheid van Uden.

Het spel ging flink op en neer en er moest gewerkt worden. Beide teams kregen kansjes. Er werd een paar keer door Nulandia op de paal geschoten. In de 18e minuut is het dan toch eindelijk 0-1. Joris tikte m binnen. Udi bleef flink weerstand bieden.  Maar Rick schoot 4 minuten voor rust de 0-2 binnen.

Na rust was Nulandia nog steeds niet zeker. Udi bleef werken. Maar toch snel na rust viel de 0-3 door Teun omdat Nuland goed ging overspelen en elkaar alles gunde.  De 0-4 was voor de uitblinker van de wedstrijd Willem Schippers. Die werkte de hele wedstrijd ontzettend hard. Poetste veel ballen weg en ging ook mee met counters. Wat bij  de supporters ook opviel en Willem n staande ovatie gaven voor zijn harde werken en mooie goal.

Udi was gebroken.

Tim moest als keeper zichzelf warm springen. Maar de enige echt grote kans van Udi viste hij eruit. De 0 bleef staan. Helaas werd er door Udi niet ingegrepen toen spelers gingen natrappen. Maar Nuland reageerde op de juiste manier. Niek tekende voor 0-5 en Job 0-6 en Rick 0-7. Een wedstrijd waar flink gewerkt werd voor elkaar. En daardoor de verdiende overwinning binnen sleepte. En trotse trainers en papa s langs de zijlijn.

Tip van Richard Schippers:   's Morgens een cracker met pasta!