3e klasse 12

4 november 2017 9:00

Zaterdagochtend 4 november 2017, 9 uur, tijd voor speelronde 6!!

Ditmaal thuis tegen Well JO10-1. Het team is compleet en heeft er zin in.

Nulandia begint goed, al na 5 minuten geeft Job een voorzet na knappe acties aan de achterlijn. Helaas geen goal.

Ook de verdediging heeft werk te verrichten. Maar Jorg, Niek en Job hebben hun zaakjes goed geregeld.

Nuland begint te draaien. Joris op links en Rick via de rechterkant zijn in vorm en maken veel meters.

In de 9e minuut is het dan raak! Uit een corner, na goed werk van Teun kopt Job, niet voor de eerste keer dit seizoen, raak.

Na de goal is het erg rommelig voor beide teams. En Well krijgt de eerste kans in de wedstrijd. Gelukkig net naast. Kort daarna krijgt Well een corner. Maar Tim hoeft gelukkig niet in te grijpen.

Inmiddels zijn Jordy, Bram en Willem in het veld gekomen. En met name Jordy laat zich nadrukkelijk voor de goal van Well zien. Binnen een ijdsbestek van 3 minuten krijgt hij verschillende kansen. Helaas geen goals. 5 minuten voor de rust wordt het doel van Nuland onder vuur genomen. Tim blijft koel en voorkomt de gelijkmaker.

Daarna is het wederom Jordy in de hoofdrol. Alleen lijkt het of hij grip mist op het Nulandse kunstgras…

Steeds glijd hij onderuit en weet hij helaas niet te scoren. En om de kunstgrasdiscussie niet weer op te laaien, is het misschien tijd voor nieuwe schoenen…..

Net voor de rust krijgt Well een kans na een verslapping in de verdediging, maar het voetje van Tim voorkomt erger.

Direct na de rust maakt Teun de verlossende 2e goal.

Nulandia heeft de controle over de wedstrijd, en de kansen volgen. Eerst Bram die uit een counter de paal raakt, daarna Rick met een schot op de keeper. Jordy mist maar net, en Rick raakt de paal.

Nu is het wel raak. Rick maakt op schitterde wijze 3-0

Meteen daarna is het Job die koel afrond. 4-0

Verdedigend zorgen Niek, Willem, Job en Jorg voor de noodzakelijke ingrepen om te voorkomen dat Well nog in het spel voorkomt.

Helaas, Well scoort uit een spaarzaam moment van onoplettendheid de 4-1.

Niet voor lang getreurd, want na een schot van Rick is het even later Job die de 5-1 binnen knalt. Jorg laat zich ook nog even zien. Een schot met gevoel van afstand mist net de kracht om een doelpunt te worden.