15 - 0

Margriet JO10-4

3e klasse 12

18 november 2017 9:00

De hoogste tijd om die nare nasmaak van de wedstrijd tegen Woudrichem weg te spoelen. Misschien is Margriet (Oss) dan ook wel de ideale tegenstander omdat te doen. OK, winnen van Geffen of Vinkel is leuker, maar die zitten niet in onze competitie. Verrassing, omdat Margriet ook gele shirts heeft, spelen we in hagelnieuwe donkerblauwe uitshirts! De jongens zijn er erg blij mee. Dus dat geeft extra energie. Het wedstrijdverloop was al snel duidelijk. Het was Nulandia dat het spel maakte. Na enkele minuten was het al 2-0. Teun scoorde 2x. Even later maakte Joris er 3-0 van. Maar dan, misschien het hoogtepunt van de eerste helft, scoort Willem op schitterende wijze de 4-0. De bal wordt van rechts ingebracht. Willem aarzelt geen moment, en knalt de bal zonder aan te nemen in één keer op goal. Het publiek reageert uitbundig. Een FIFA-goal schreeuwt zelfs iemand… Rick laat zich ook steeds nadrukkelijker zien en scoort de 5-0. Daarna is het nogmaals Teun en ook maakt Jordy zijn eerste. Het vaker spelen op kunstgras helpt dus wel! Niek en Bram melden zich ook vaker in de aanval. Ook Job en Jorg, hebben veel balbezit en leveren hun bijdrage aan het verzorgde spel van Nulandia Tim heeft het relatief rustig vandaag. De enkele keren dat hij aan de slag moet in de eerste helft doet hij zijn werk prima, ondanks de blessures aan z’n hand. Rick en Jordy maken er met hun tweede 8-0 en 9-0 van. Teun scoort van afstand de 10-0.

Rust….

Na rust gaat Nulandia rustig door. Joris maakt er 11-0 van met een mooi schot.  Daarna weer Teun 12-0. Iedereen wil scoren, maar ondanks kansen voor Niek na mooie voorzetten van rechts en Bram (net naast) is er vandaag geen goal voor hen. Ook Jorg is wel veel aan de bal, maar zijn harde werken wordt niet beloond met een goal. Job krijgt z’n goal wel weer vandaag, 2 zelfs. Niet zoals we inmiddels gewend zijn met het hoofd, maar gewoon met ’t voetje 14-0. Tim heeft in de tweede helft ook weer niet veel te doen. Maar toch komt Margriet er af en toe gevaarlijk uit. Gelukkig weet Tim de nul te houden en redt hij vakkundig. Het slotakkoord is van Jordy, hij staat keurig vrij na een goede steekbal van achteren en kan alleen op de keeper af 15-0. Kortom, weer een heerlijke wedstrijd met een terechte winnaar. Luuk en gelegenheidsscheids Erik kunnen tevreden zijn.

Hopelijk volgende week weer zo’n pot. Succes!!