Nulandia JO10-2

3e klasse 12

2 december 2017 9:00

Mist en vorst. Allemaal moeten krabben en ik dus iets te laat.  We spelen op kunstgras, het is lekker glad.

We beginnen meteen met aanvallend spel. Na diverse pogingen maakt Teun het eerste doelpunt.  Het tweede doelpunt wordt gemaakt door de Boeij na een voorzet van Teun. Er wordt door Haarsteeg behoorlijk wat tegenstand geboden. Wel een verademening na afgelopen wedstrijden, de sfeer is vanaf het aan begin goed. De Boeij geeft een paar keer mooie voorzetten maar deze worden helaas niet verzilverd in een doelpunt. Teun maakt de 0-3 na een ongelukkige uitgooi van de keeper.  Met een mooi afstandsschot maakt de Boeij 0-4. Teun maakt 0-5 en Jorg tikt er nog eentje in 0-6. Joris schopt net naast na een mooi afstandsschot. Jammer. De Boeij tikt hem er nog in 0-7. Een mooie koude eerste helft.

Tweede helft begint meteen met een doelpunt van Joris..... Volgens mij is iedereen dit doelpunt vergeten te tellen! Rick maakt de 0-8, bijna niet te zin door de mist. Tim zorgt ervoor dat Haarsteeg niet kan scoren. Jordi tikt hem via paal erin 0-9.  Jorg komt er weer in en maakt meteen 0-10.
We zitten in de dubbele cijfers!! Teun maakt er nog een 0-11 en nog een keertje 0-12. Jordi maakt er ook nog eentje op de valreep 0-13.

Mooie wedstrijd. Nu snel opwarmen in de kantine.