1 - 12

Nulandia JO10-2

3e klasse 15

10 maart 2018 10:30

Na wat koude weken te hebben gehad was het weer even geleden dat we een wedstrijd gespeeld hadden maar vandaag was het gelukkig weer zo ver. Een korte reis naar Kruisstraat vandaag.

We hadden een lange warming up gehad en wilden lekker aan de eerste wedstrijd van het nieuwe seizoen beginnen. Na een wat rommelig begin en het lopen op een kluitje was het spel nog niet om naar huis te schrijven.

Na een tijdje kregen we een corner, welke genomen werd door Joris. De bal kwam niet lekker voor het doel en deze kwam terug bij Joris in de voeten, die vanaf de zijkant niet aarzelde en de bal hoog in het doel schoot en eindelijk was het 0-1 voor Nulandia.

Enkele minuten later kwam de bal na wat gerommel voor het doel van de tegenstander en een scrimmage ontstond, maar het was Bram die de voet tegen de bal kreeg en de bal in het doel tikte, 0-2.

Even na de aftrap gingen we weer op het doel van de tegenstander af. Echter de bal belandde bij de keeper. De keeper schoot ver uit en de bal stuiterde over onze één mans verdediging heen en de tegenstander schoot de bal langs Tim het doel in, 1-2.

Waar was iedereen met hun gedachten? We hoopten dat dit tegendoelpunt iedereen wakker maakte, want daarna gingen de combinaties met elkaar iets beter.

Na een mooie combinatie tussen 3 spelers, belandde de bal bij Teun en die rondde beheerst af, 1-3.

Na een wat rommelige fase en de rust bijna in zicht belandde de bal bij de keeper van de tegenstander. Deze wilde weer uit schieten. Echter dat mislukte en de bal belandde bij Rick. Rick aarzelde niet en schoot de bal hard in het doel, 1-4.

Vlak daarna floot de scheidsrechter voor de rust.

Na de rust liep het iets beter en het duurde even voordat de bal voor het doel kwam maar uiteindelijk wordt het 1-5 door een goal van Teun.

Een paar minuten later was het weer rommelig voor de goal van de tegenstander, maar uiteindelijk schoot Rick de bal langs de keeper, 1-6.

Vlak na de aftrap kwam de bal bij Willem en die passte naar Jorg en die maakte 1-7.

Na enkele minuten kregen we weer een corner.

Joris nam wederom de corner en het was Rick die met een volley de goal maakte, 1-8.

Na de aftrap ging de bal snel naar voren en uiteindelijk rondde Teun af, 1-9.

Enkele minuten later was het een schot van Rick richting doel, maar het was Teun die tegen de bal liep en scoorde, 1-10.

Weer wat minuten later werd de bal opgepikt door Joris na een uittrap van hun doelman en hij schoot de bal in de verre hoek, 1-11.

Vlak voor het einde van de wedstrijd kwam na een scrimmage de bal bij Willem en hij scoorde het laatste doelpunt van de wedstrijd 1-12 en viert dat op de bekende manier zoals Ronaldo dat ook doet.

Het spel kon beter maar de eerste 3 punten gaan mee naar Nuland!