Datum

24 maart 2018 15:00

Accommodatie

Onbekend

Op zaterdag 24 Maart stond Avesteyn weer voor de deur. Eerder dit seizoen eindigde de partij na 90 minuten op een 1-1 gelijkspel. We moesten voor de 3e keer achter elkaar thuis voetballen, en de vorige 2 wedstrijden van ons eindigden allebei in een overwinning. Zouden we deze reeks kunnen doorzetten?

We begonnen goed aan de wedstrijd met allemaal dezelfde mentaliteit. Daar kwamen ook een paar kansen uit en we mochten van Avesteyn opbouwen. Het lukte om elkaar te vinden en het verliep het eerste half uur goed. Tom veroverde de bal en kon zover doorzetten om vooruit te kunnen voetballen om zo door het middenveld te dribbelen. Jasper stond aan de zijkant al klaar om zijn actie te maken. Hij speelde meteen zijn tegenstander voorbij en kon zo een strakke voorzet over de grond geven naar onze gretige spits. Noud stond ook op de juiste plek en kon zo de bal intikken. (1-0).

Echter na de 1-0 zakten we alleen maar in, de vermoeidheid was te zien en we leden constant balverlies. Avesteyn liet ons voetballen zodat wij een fout maakten en dat gebeurde keer op keer. Zo raakten we toch nog geïrriteerd voordat we de rust in gingen.

Na rust kwamen we er niet sterker uit. Sterker nog, we waren zeer slordig en slap. We kregen alle tijd achterin om iets te creëren. Dat waren we niet gewend en daarom lukte het ons ook niet. Teveel balverlies en foute passes. Dat leidde ook op de 1-1. We waren te slap en de tegenstanders kregen een schietkans die ze ook af maakten. We kregen over de gehele wedstrijd wel een paar kansen. Bijvoorbeeld de vrije trap in de eerste helft van Coen die de keeper met moeite nog net op de lat kon tikken. En in de tweede helft met een schot van Rick op de lat. En nog een paar kansen van onze aanvallers. We hadden het heel moeilijk om naar voren te spelen, en als we een kans kregen, ging die er maar niet in. Het eindigde dus uiteindelijk met een 1-1 gelijk spel net als in de eerste seizoenshelft.