10 maart 2018 15:00

Scheidsrechter

H. Verkuijlen

Zondag 10 maart krijgen we DVG JO19-1 op bezoek op ons eigen hoofdveld.
Na de 5-0 overwinning van vorige wedstrijd en de 1ste plaats, is het vertrouwen groot. Voor de eerste keer dit seizoen is iedereen erbij en fit.
We begonnen de wedstrijd goed en kwamen mede door een fout bij DVG achterin door Jason en Jasper op een 2-0 voorsprong.
Rond de 30ste minuut komt DVG op 2-1 uit een corner en hierna volgden nog wat kansjes voor DVG. Ook Jasper kreeg nog een grote kans die hij niet kon verzilveren.

Na rust kwamen we fel uit de startblokken en DVG werd helemaal overlopen door een fel Nulandia. De invallers vielen goed in en de inzet was 90 minuten perfect! Jasper scoorde nog een goal waardoor hij deze wedstrijd even veel goals maakte als de hele eerste seizoenshelft....
Ook Noud liet blijken dat hij klaar is voor een basisplaats met een wereldgoal met de hak. Daarnaast liet Teun zien dat hij niet voor niets is overgezet naar de JO19 met een kop goal en een mooi afstandsschot in de bovenhoek. Uiteindelijk werd er afgefloten met een stand van 8-1!

Met 13 doelpunten voor, 1 tegen en de eerste plek kunnen we na twee wedstrijden tevreden het verdiende pilsje van Bert opdrinken!