Nulandia JO19-1

1e klasse 1

29 september 2018 14:30

Nulandia JO19-1 begint met de aftrap.
Nulandia begint wel slecht aan de wedstrijd. Heeswijk krijgt daardoor ook de eerste kans. Heeswijk creëert daarna ook meer kansen. Nulandia staat niet goed opgesteld. In de 19de minuut breekt Heeswijk uit met 2 man en scoort. Nulandia staat met 1-0 achter. Na het tegendoelpunt werd Nulandia sterker en krijgt veel kansen. 5 minuten na het tegendoelpunt is daar Noud met een grote kans door een voorzet van Dylan en maakt de 1-1. Nulandia zet door en krijgt een vrij trap op de hoek van de 16. Rick draait de bal in en door gehinder van Milan kopt een eigen speler van Heeswijk de
1-2 binnen.
Na de 1-2 blijft nulandia doorgaan en creëert het nog meer kansen, die helaas onbenut bleven. Totdat Sam in de 43 min de bal voor geeft, die bij Rick
terecht komt en Rick de 1-3 maakt. Rust.

Na een wissel in de rust, komt Nulandia weer het veld op. Hopelijk met dit keer wel een goed begin van de tweede helft. Maar nee, Nulandia komt uit het veld als mietjes (zo kun je het wel noemen) zonder inzet. Heeswijk is de bovenliggende partij. In de 51ste minuut is daar dan ook een penalty. Die wel onterecht ongegeven was, door een goede sliding op de bal van Tom G. Maar Heeswijk scoort en maakt er 2-3 van. Nulandia bakt er niks van in de tweede helft, Heeswijk creëert de kansen, totdat Noud zomaar in de 67e minuut een kans krijgt om toch het doelpunten verschil op 2 te brengen. Maar helaas het blijft 2-3. Niet veel later in de 70minuut is daar de counter van heeswijk uit een corner van Nulandia. Het is 3-3 en Nulandia druipt weer terug naar de middenstip om de aftrap te nemen. Nulandia maakt er nog steeds niks van en creëert geen kansen, Heeswijk creëert kansen alleen geen 100% kansen. Nulandia krijgt nog een hele grote kans op de 3-4, maar na een sublieme redding, waarvan de keeper het zelf niet door had blijft het 3-3.

Nulandia gaat dus na een slechte wedstrijd, nog met een punt naar huis, waarvan het er drie moesten zijn.