2 - 2

Blauw Geel'38/JUMBO JO17-5

3e klasse 101

29 september 2018 15:00

Vandaag, zaterdag 29 september, mocht het vlaggenschip van de JO17 aantreden voor hun 2e wedstrijd van de competitie. Zonder punten uit de eerste wedstrijd, maar mét een hoop vertrouwen gingen we de strijd aan!

De eerste minuten was het rustig voor beide doelen, en werden kansen al vroeg in de kiem gesmoord. Beide teams zakten in eerste instantie in om af te tasten wat de tegenstander van plan was. Na 10 minuten was het Nuland die het grootste deel van het balbezit naar zich toe had getrokken. Na 25 minuten kwam de eerste wissel aan Nulandse zijde, Willem werd eraf gehaald voor Joris. Deze wissel bracht aanvallend een hoop met zich mee want al na 5 minuten was Joris het begin van een later doelpuntrijke aanval. Waar de bal uiteindelijk in de kluts kwam en Jordy hem weergaloos voor de voeten van Tim liet belanden, die niet twijfelde en hem verrukkelijk binnenschoot. Helaas konden we niet lang van de 1-0 voorsprong genieten want net zoals vorige week wist de tegenstander de bal al binnen 2 minuten achter Gijs te leggen. En zo stond het dus binnen no-time 1-1. Hiermee gingen we ook de rust in.

In de tweede helft zouden we de druk opvoeren en proberen om doormiddel van strijd de wedstrijd naar onze hand te trekken en te winnen. Dit ging de eerste minuten goed maar helaas kwam er abrupt een einde aan toen Blauwgeel de 1-2 maakte. Een flinke tegenslag met grote impact op onze spelers. Gelukkig wisten ze hier overheen te komen en kon Tim, die ondertussen al 4 goals uit 2 wedstrijden heeft, de 2-2 langs de keeper rollen met een puntertje. Onhoudbare bal!! 2-2.

Met deze uitslag stapten we ook van het veld, er zat meer in maar we hebben gedaan wat we konden. Volgende week gaan we voor onze eerste 3-punter.