Datum

23 september 2018 12:30

Accommodatie

Onbekend

Het was eindelijk zover. We mochten beginnen aan de competitie met op papier een tegenstander van formaat die vorig jaar mee bovenindraaide.

In het begin van de pot kregen we een aantal kleine kansjes, maar al snel bleek Top Oss aanvallend sterker in de eerste helft. De spits van Top Oss zorgde daardoor ook voor de 1-0 en 2-0 en langs de kant zagen we het al minder zitten. Gelukkig maakte Joeri door een goede actie voor rust nog de aansluitingstreffer waardoor we met 2-1 de rust ingingen.

In de kleedkamer zijn harde woorden gevallen, want de 2de helft gingen we als een speer van start. Na een ingeschoten bal maakte de captain van Top Oss hands en moest die vertrekken. Wij kregen een penalty en Laurens benutte die; 2-2 . Het was al snel Joeri die ons met een geweldige linker op voorsprong zette. Daarna was Oss kapot gespeeld en konden we uitlopen tot de eindstand 2-6 met nog goals van mark peters uit een vrije trap, laurens en nogmaals joeri. Hopelijk heeft die niet al zen doelpunten in één wedstrijd gegeven dit jaar.

Al met al 3 punten, een goede 2de helft, maar er is nog genoeg te verbeteren.