-

Nulandia JO9-1

1e klasse 1

8 december 2018 9:00

In alle vroegte gingen we op zaterdag 8 december op weg naar Volkel. De laatste wedstrijd voor de winterstop. De regen kwam met bakken uit de lucht, maar onze stoere jongens zijn niet van suiker en vol goede moed gingen ze van start.

En binnen een paar minuten kwam Nulandia al op voorsprong! Het was Tijn die een mooi doelpunt maakte.  Ook de jongens van Volkel kregen kansen maar er werd goed verdedigd door Gijs en Caylan. Doelman Sander wist menig ballen uit het net te houden en zo gingen we de rust in met 0-1.
Klasse gedaan mannen!

En ja hoor, na rust vloog er weer een doelpunt in door een goede actie van Tijn waarbij hij geholpen werd door Piet en Mees. Volkel vocht terug en gelukkig dat Lars op het laatste moment nog voor een mooie redding zorgde.
Maar helaas kwam Volkel terug in het spel en de voorsprong kon jammer genoeg niet vastgehouden worden en de stand werd 2-2. Nuland bleef strijden en kreeg nog een paar mooi kansen maar de bal wilde er niet meer in.  Tot de laatste minuut hebben onze heren gestreden voor de bal maar jammer genoeg gingen we niet met de punten naar huis.  De stand werd 5-2.