Nulandia is na de eerste 10 minuten sterk teruggekomen

Scheidsrechter

T.A.H. van Lith

Accommodatie

Onbekend

Vandaag speelt Nulandia JO9-1 uit tegen de Vorstenbosche Boys JO9-1. Door de herfstvakantie zijn er een paar spelers aan het genieten van een welverdiende vakantie. Gelukkig zijn er twee fanatieke invallers die JO9-1 komen versterken: Sem en Finn.

Om 10.00u klinkt het startsignaal en al snel staat Nulandia met 1-0 achter. Nulandia heeft moeite om de bal goed voor de drukverdedigde goal van de tegenstander te krijgen. Helaas lukt het de Vorstenbosche Boys wel om te scoren en na 10 min staat het al 3-0.
Tijd voor een peptalk van de trainers en dat lijkt te werken, Nulandia scoort hun eerste doelpunt. Maar ook de Vorstenbosche Boys weten de goal weer te vinden en bij de rust is de tussenstand 5-1.
De koppen gaan weer bij elkaar en vol nieuwe energie gaan ze na de rust weer van start. En met resultaat! De volgende 10 minuten weet Nulandia twee keer te scoren. De jongens gaan er weer in geloven. Ze zijn fanatiek en werken hard om nog vaker te kunnen scoren.
Met een tussenstand van 5-3 gaan de laatste 10 minuten van start. Al snel scoort de tegenstander een goal. Even later gevolgd door het laatste doelpunt van de wedstrijd, en wel voor Nulandia.
Een eindstand van 6-4.
Nulandia is na de eerste 10 minuten sterk teruggekomen. Ze mogen trots zijn op hun doorzettingsvermogen. En natuurlijk de invallers Sem en Finn heel erg bedankt voor jullie inzet!