Duyn en Daelseweg 12
5391EE
NULAND
tel. 073-5327257

Vandaag, zondag 8 oktober speelden we thuis tegen SCG'18 uit Sint Michielsgestel.  In het begin van de wedstrijd kwamen we niet goed in ons spel. De tegenstander was een gelijkwaardige ploeg en kregen ook een paar kansen, maar die werden gelukkig niet benut. Zelf kregen wij ook wat kansen, maar al met al bleef het tot de thee bij 0-0.

Na de pauze was het spelbeeld een beetje hetzelfde. Wij, Nulandia, werden wel wat sterker, maar de doelpunten bleven uit. Lang leek het dan ook een typische 0-0 wedstrijd te worden, maar daar was dan ineens in de 90 ste minuut Tom van de Ven die de bal kreeg, een speler uitkapte en een schot loste die in de kruising vloog. Daardoor pakten we dus toch een 1-0 voorsprong en dit was een paar minuten later ook de eindstand en dus was de overwinning voor ons.

Daar werd uiteraard een biertje op gedronken na afloop tijdens de wildkermis in de kantine.

Volgende week spelen we uit bij Haarsteeg.  Supporters LET OP -  We spelen al om 14 .00 uur!