Priemsteeg 31
5251CW
VLIJMEN
tel. 073-5113926

De wedstrijd uit tegen Haarsteeg begon dus al om 14:00 uur. Dus we moesten eerder beginnen met de bespreking en eerder vertrekken. Maar dat was natuurlijk geen probleem want we hadden er zin in.  Ook Haarsteeg bleek een ploeg te zijn die gelijkwaardig is aan ons. We begonnen  met een paar kansen, maar die werden helaas niet benut. Haarsteeg werd ook een paar keer gevaarlijk, maarhet bleef lang 0-0. Tot vlak voor rust een bal van richting veranderde waardoor het 1-0 werd voor Haarsteeg. Dat was ook meteen de ruststand.

Na de rust moesten we dus aan de bak om de achterstand weg te werken. We begonnen de tweede helft ook goed,  maar de doelpunten bleven uit. Haarsteeg liet zich wat terug zakken en wij moesten dus op de aanval spelen, maar tegelijkertijd ook weer op de counter letten. En ineens was er een  mooie aanval die afgrond werd door Tom. 1-1!
Niet zo heel veel later, zo'n 10 minuten voor tijd was het  wederom een mooie aanval die  eindigde op het hoofd  van Teun van der Donk waardoor het  1-2 werd. En we leken dus toch op 3 punten af te stevenen, maar daar waar wij  vorige week zelf nog in de laatste minuut de winnende treffer scoorden, viel het kwartje deze keer andersom andersom. En Haarsteeg scoorde in de 93ste minuut de gelijkmaker. 2-2.  Dit was tevens  de eindstand.
Toch een teleurstelling, maar 1 punt uit een uitwedstrijd erbij is ook niet slecht.

Nu hebben we een week rust en daarna spelen we thuis  tegen Den Dungen.