Duyn en Daelseweg 12
5391EE
NULAND
tel. 073-5327257

Vandaag , zondag  25 februari,  was de thuis wedstrijd  tegen onze buren uit Geffen. Na eerst wat vuurwerk  voorafgaand aan de wedstrijd  door onze  jeugd, kon de wedstrijd beginnnen. Direct na de aftrap ontstond er meteen een kans voor Nooit Gedacht, omdat wij niet scherp begonnen.  Maar daarna waren we "wakker" en kregen we zelf ook een paar kansen. Die gingen er helaas niet in. Tegelijkertijd werd Nooit Gedacht ook niet echt gevaarlijk, zodat het bij de rust nog 0-0 stond.

In de tweede helft  gingen  we iets anders  spelen,  maar dat deed Nooit Gedacht ook. Toch kwamen wij wat beter in de wedstrijd en het duurde  tot de 66ste minuut  toen Nooit Gedacht een fout maakte en Luuk van de Doelen een mooie assist kon geven op Tom van der Ven die dit buiten kansje dan ook benutte;  1-0!
Daarna moest  Nooit Gedacht  iets gaan doen  en zetten ons flink onder druk, maar we kwamen daar goed uit. De keeper  van Nooit Gedacht ging ook nog een paar keer mee naar voren, maar we hielden de voorsprong vast en kunnen er mooi weer 3 punten bij schrijven.

Nu gaan we deze lijn proberen voort te zetten!