Past van de Kampstraat 34
5386AJ
GEFFEN
tel. 073-5325030

De tweede wedstrijd was uit tegen Nooit Gedacht, onze buren uit Geffen, oftwel een echte derby!  Het was natuurlijk een mooie zonnige dag met mooi voetbalweer om deze derby te spelen. De spelers gingen na de bespreking  op de fiets naar Geffen. De team begeleider (ondergetekende) was met de auto gegaan om de spullen mee te kunnen nemen.  Na een goede warming up gingen we de wedstrijd beginnen. De eerste 10 minuten was het een beetje aftasten, maar daarna  was het Nulandia dat het spel dicteerde. Er kwamen wat kansen en één ervan werd benut door Wessel Smits.  Nulandia  bleef de betere, maar met de rust was het nog steeds slechts 0-1 voor Nulandia.

Na de pauze had Nulandia  weer het betere van het spel en het kon het eigenlijk ook niet uitblijven om de voorsprong uit te bouwen,  maar zoals je vaker hoort en ziet geldt dan de oude voetbalwet; "Als je zelf niet scoort dan krijg je er één tegen". En dat gebeurede dan ook. Het werd 1-1.  Daarna  was Nulandia het even helemaal kwijt en moesten we ons gelukkig prijzen dat we de wedstrijd zelfs niet verloren. Dus de eindstand was 1-1.

Het was daarna in de kleedkamer ook echt stil en voor de spelers even een domper dat ze niet hadden gewonnen,  maar kop op mannen! Uit tegen  Geffen een punt halen is niet slecht. Op naar de volgende zondag. Dan spelen we weer thuis en het belooft weer een mooie zonnige voetbalmiddag te worden!