Duyn en Daelseweg 12
5391EE
NULAND
tel. 073-5327257

Vandaag stond de thuiswedstrijd  tegen RKDVC uit Drunen op het programma. En we begonnen deze wedstrijd zelfs als koploper,  maar daar was tijdens  de wedstrijd  niet veel van te zien. We begonnen niet goed. De trainer had heel duidelijk  instructies gegeven over hun speelwijze, maar het kwam niet uit de verf. RKDVC scoorde ook vrij snel de 0-1, waar een paar fouten van ons aan vooraf gingen. Niet veel later stond het zelfs al 0-2. We kregen zelf ook wel een paar kansen, maar die gingen er niet in. In de 35ste minuut kregen we een strafschop  die door Teun van der Donk netjes gescoord werd. Dit was ook de ruststand.

In de tweede helft  probeerden we in ieder geval de gelijkmaker te scoren en we kregen wel wat kansen, maar de tegenstander ook. Toen was daar  natuurlijk invaller Tomas de Laat die uit een hoekschop de 2-2 er in kopte. Dus nu gingen we ook meteen op zoek naar de voorsprong. Maar RKDVC  bleef ook  gevaarlijk en ze soorden dus in de 89ste minuut de 2-3 en niet veel later ook  nog in blessure tijd de 2-4. Dus dit leverde ons alsnog een zure nederlaag op.

Volgende  week  spelen we uit tegen DSC  in Kerkdriel wat hopelijk een goed resultaat brengt, zo vlak voor de carnaval!