Kerkstraat 14
5253AP
NIEUWKUIJK
tel. 073-5114326

Nadat de wedstrijd tegen Nieuwkuijk  vorige week nog werd afgelast vanwege het slechte veld, ging de wedstrijd vandaag  alsnog door, al was het veld niet veel beter.  Na de warming-up waren we klaar voor de laatste wedstrijd van dit kalenderjaar en het 1e deel van het seizoen.
We begonnen goed aan de wedstrijd en bij een mooie aanval van Nulandia liet een verdediger de bal onder zijn voet door schieten,
en daar profiteerde  Tom van de Ven onmiddellijk van en schoot de bal onberispelijk in het  doel; 0-1.  Daarna  kreeg Nieuwkuijk een paar goede  mogelijkheden, maar die werden of door Rick vakkundig  gered, of naast geschoten. Nulandia kreeg zelf ook voor rust nog wat kansen, maar het bleef uiteindelijk bij 0-1 bij de rust.

Tijdens de rust was er toch nog even een donder speech van Gio nodig om de neuzen weer allemaal  dezelfde  richting op te zetten. En dat hielp!

We kregen na 10 minuten in de tweede helft een vrije trap  die door Tom lekker in de kruising  werd geschoten; 0-2. Nu hadden we wat meer lucht  en konden we de wedstrijd  mooi  uitspelen. Nieuwkuijk  werd niet echt  meer heel gevaarlijk en Nulandia  scoorde  door een mooie aanval. Tom van de  Ven maakte zijn derde van de dag; 0-3!
Even later was het door goed druk zetten van Teun van der Donk, Teun zelf die het ook afmaakte; 0-4! Daarna was het een kwestie van de wedstrijd  uitspelen. Tom kreeg nog een publiekswissel en dit was ook een mooi moment voor het debuut van Thijmen de Groot die nog een paar minuten  mocht invallen. Al met al een mooie overwinning:  0-4!

Nu staan we daardoor op de derde plaats met 20 punten. Nu eerst even de winterstop. Daarna moeten we meteen een uitwedstrijd spelen uit op 21 januari tegen de koploper EVVC in Vinkel.

We wensen iedereen langs deze weg hele fijne Kerstdagen en een gezond en gelukkig 2024!