Duyn en Daelseweg 12
5391EE
NULAND
tel. 073-5327257

Vandaag, zondag 3 december, speelden we een thuiswedstrijd tegen Helviort. We begonnen in dezelfde opstelling als vorige week. De eerste  10  minuten waren goed, maar gescoord werd er nog niet. Daarna kreeg Helviort een beetje de overhand en dat leverde hen ook een paar goede kansen op. We kwamen dan ook goed weg toen de bal via de binnenkant van de paal weer het veld in ging. Daarna kreeg Nulandia weer wat kansen. 1 ervan werd door Tom van de Ven met een rake kopbal verzilverd tot een doelpunt.  Daarna ging de wedstrijd over en weer, maar tot de rust  bleef het bij  1-0.

Voor ons in de tweede helft was het een vergelijkbare wedstrijd, met kansen over en weer tot de 80ste minuut. Toen kreeg Helviort een hele goede  kans die door Rick tot 3 keer toe op prachtige wijze werd gered. Meteen daaropvolgend viel aan de andere kant de 2-0. Een goede aanval werd door Kay goed voorgegeven en het was wederom  Tom van de Ven  die de 2-0  in schoot. Daarna was het een kwestie van de wedstrijd  uitspelen en geen fouten meer maken. Er kwam nog wel  9 minuten blessuretijd bij,  maar we trokken de  overwinning toch over de streep, mede dus dankzij fantastisch keepers werk van Rick van de Leest, wat zelfs door de trainer van Helvoirt werd gewaardeerd. Dus 3 punten erbij!

Volgende week  zondag  de laatste  wedstrijd  vóór de winterstop uit tegen Nieuwkuijk om 14.00 uur.