Duyn en Daelseweg 12
5391EE
NULAND
tel. 073-5327257

Vandaag, zondag 14 april,  speelden we thuis  tegen hekkensluiter  DBN'22 uit Den Bosch.   Een wedstrijd  die we zeker moesten  winnen om de onderste  ploegen  op afstand te houden.  De wedstrijd zelf was, net zoals in de afgelopen weken niet zo best aan onze zijde. We begonnen goed en kregen al snel een paar kansen,  maar net zoals de laatste tijd, bleek het score moeilijk en bleef het uit. DBN werd ook een paar keer gevaarlijk,  maar  dat lag meer aan ons verdedigen dan aan het spel van DBN. Tot..... in de 40ste minuut een mooie aanval over rechts, waarbij Mark Ruisenaars een goede voorzet gaf en  Tom van der Ven goed inkopte:  1-0!

Dat was ook de ruststand.

De tweede helft gaf een beetje  hetzelfde beeld, maar de oude voetbalwet leert, dat als je zelf die 2de treffer niet maakt,  kun je  zomaar  de gelijkmaker tegen krijgen! Maar dat bleef gelukkig uit en er werd niet meer gescoord.

We kunnen mooi weer 3 punten bijschrijven  we houden de concurrenten achter ons.

Volgende week  zondag  spelen we weer thuis, dit keer tegen Real Lunet  uit  Vugt.