Ipperakkeren 2
5331XL
KERKDRIEL
tel. 0418-631855

Vandaag hadden we een uitwedstrijd in kerkdriel tegen DSC.  Thuis hadden we gewonnen in de 1e wedstrijd. Nu waren we allebei toch redelijk  aan elkaar gewaagd.  In de eerste helft waren er kansen over en weer, maar die werden geen van allen benut.

De tweede helft gaf een beetje hetzelfde spelbeeld, toen plotseling de scheidsrechter, die een beetje warrig floot, een discutabele vrije trap aan DSC gaf, net buiten de 16.  Deze vrije trap werd benut door DSC. Roy van Beurden schoot de vrije trap onder de muur door en de bal werd daardoor van richting veranderd en trof dus doel; 1-0.
Daarna gingen wij nadrukkelijk op zoek naar de gelijkmaker met ook een paar wisselingen, maar het doelpunt bleef uit. We moesten meer over de flanken spelen en voorzetten geven, maar het zat er niet in.

Dus na vorige  week weer een nederlaag en mede daardoor blijft alles in de stand zo bij elkaar.

Nu eerst maar eens carnaval vieren en dan op zondag 25 februari spelen we de belangrijke thuiswedstrijd tegen Nooit Gedacht uit Geffen. Een heuse kraker en derby natuurlijk! Dan zullen we toch weer punten moeten gaan pakken.

Wij zien graag zoveel mogelijk supporters die ons aan komen moedigen.
En nu eerst wensen wij van de staf en namens de spelers iedereen een hele fijne Carnaval met veul leut!