Duyn en Daelseweg 12
5391EE
NULAND
tel. 073-5327257

Nadat de meeste spelers vrijdag in De Meent  bij de prinsen onthulling waren en zaterdag in Den Bosch het carnavals seizoen  hadden ingeleid,  moesten we zondag thuis aantreden tegen Alem. Ook bij de tegenstander hadden ze zaterdag het carnavals seizoen geopend.
Wat de wedstrijd zelf betreft, vorig seizoen wonnen we 2 keer op het nippertje  met 1 doelpunt  verschil. Vandaag begonnen we een beetje  behoudend. Alem heeft  2 snelle  spitsen. Daarom moesten we opletten met de ballen  achter de verdediging. We kregen zelf wel wat kansen, maar die krijgen we de laatste weken niet zo vaak meer verzilverd in doelpunten. Dus het spel golfde wat op en neer, zodat het met de rust nog 0-0 stond.

In de tweede helft  startten  we goed en kregen we een paar goede  kansen,  maar na 15 minuten was het toch de aanvoerder van Alem die  er snel vandoor ging en de 0-1 maakte. We rechten  de ruggen weer en na een mooie aanval  over rechts  was het invaller Teun van der Sangen die zo'n 10 minuten vóór  tijd met een schot de 1-1 scoorde. We probeerden daarna nog vol voor de winst  te gaan,  maar het bleef  helaas bij een 1-1 eindstand.

Volgende week  zondag  spelen we weer uit. Dit keer tegen DBN in Den Bosch.