Duyn en Daelseweg 12
5391EE
NULAND
tel. 073-5327257

Vandaag speelde we thuis tegen Haarsteeg. Zij hadden 3 punten meer dan wij, dus bij winst zouden we zowel aansluiten als de ploegen onder ons verder  op afstand  kunnen  zetten. De wedstrijd  verliep een beetje op en neer.  Voor beide ploegen ontstonden wat kansen, maar voor de rust werd er niet gescoord.

In de tweede helft  moesten  we noodgedwongen  onze aanvoerder wisselen. Stef had last van een blessure en Brent werd zijn vervanger. Het spel was een beetje vergelijkbaar met de eerste helft. Wij kregen wat kansen en Haarsteeg werd niet echt gevaarlijk. Het stond goed bij ons achterin. Totdat halverwege de  tweede helft een mooie aanval werd opgezet die leidde tot een mooie voorzet van Rens Rovers naar Teun van de Donk die hem mooi inkopte. Dat leverde de  1-0 voorsprong op! Daarna was het nog even alle zeilen bijzetten om deze voorsprong ook weer over de streep te trekken. En dat lukte uiteindelijk ook. Dus weer 3 hele nuttige punten erbij.

Daarna was de beach party in de kantine natuurlijk des te gezelliger!