Laatste competitie wedstrijd Nulandia JO19-1

6 mei 2017 15:00

Scheidsrechter

Horst, M. ter

Nuland 6 mei 2017

Vandaag stond onze laatste wedstrijd van het seizoen op het programma uit bij EVVC in Vinkel. Bij winst of zelfs eventueel gelijkspel konden we de periode pakken.

De wedstrijd ging alle kanten op, en EVVC voetbalde erg scherp. Ze hadden niets meer te verliezen, alleen maar te winnen dat wij de periode niet zouden winnen. Maar na ongeveer 20 minuten kwam Roel met het eerste doelpunt en stonden we voor. Dat was helaas maar van korte duur, want al 1 minuut later had ook Vinkel een doelpunt te pakken en stonden we weer gelijk.

Na hun eerste doelpunt kwam Vinkel steeds beter in de wedstrijd, en werd het 2de doelpunt al snel gemaakt.  10 minuten voor de rust maakte Jasper ook voor Nuland het 2de doelpunt en stond de stand 2-2.

In de 2de helft kwam ook Nulandia steeds meer en beter in de wedstrijd, en kregen we veel kansen, maar helaas lukte het ons maar niet om hier gebruik van te maken en een doelpunt te scoren. En toen gebeurde het onvoorstelbare, in de extra speeltijd van de wedstrijd scoorde Vinkel het 3de en winnende doelpunt.

Helaas betekent dit voor Nulandia geen periode kampioenschap, en uiteindelijk een 6de plaats in de eind stand.

Dat is uiteindelijk wel een beetje vertekend beeld, want we staan heel dicht bij de 4e plaats en we hebben wel een mooie competitie en een aantal goeie wedstrijden gespeeld, boven verwachting van velen, waaronder onze trainers, die ook aangenaam ware verrast.

Namens de spelers iedereen bedankt voor de sportiviteit en gezelligheid dit seizoen!