1e klasse 17

29 april 2017 15:00

Scheidsrechter

Cuijten, D.H.

Vandaag stond de wedstrijd tegen Udi’19 Beter Bed op het programma. Met de wetenschap dat bij 2 overwinningen plaatsing voor de nacompetitie voor promotie naar de Hoofdklasse binnen was wisten we wat we moesten doen, scherp aan de wedstrijd beginnen

Helaas was dit niet het geval en was de eerste grote kans voor Udi’19 gelukkig was Stijn wel scherp en keerde de inzet goed. Hierna begonnen we beter te voetballen wat resulteerde in kleine kansjes maar helaas nog geen goal. Kort hierna viel toch de 1-0 Rick kreeg de bal aangespeeld toen speelde hij zijn mannetje uit gaf de bal voor en via de tegenstander kwam de bal in de goal. De 2-0 kwam weer door een voorzet van Rick die de keeper raakte en zo via de rug van Roel in de goal ging. Net voor rust viel ook de 3-0 door een vlotte lopende aanval op links Stef gaf de bal voor en Ramon hoefde hem zo maar met het hoofd binnen te lopen aanval uit het boekje.  Zo gingen we rusten met een 3-0 voorsprong

De 2de helft begonnen we zeer slap met het idee dat de overwinning al binnen was. Dit resulteerde al snel in de 3-1 van de tegenstander  bij een kluts situatie kwam de bal tegen Stef aan in ons eigen doel. Hierna pakte we het weer beter op wat niet echt resulteerde in grote kans maar de tegenstander kreeg hierdoor ook geen mogelijkheden meer

Uiteindelijk word het toch nog 4-1 door een goal van Jasper hij neemt de bal goed mee en schiet en heerlijk in de lange hoek onhoudbaar voor de Keeper

Hierna floot de scheidsrechter  voor het laatst en zijn de 3 punten binnen

Aankomende zaterdag 6-5-2017 staat de derby tegen EVVC op het programma in Vinkel hier hebben wij nog wat tegen goed te maken. De thuiswedstrijd hadden we namelijk met 2-1 verloren.