Scheidsrechter

Ven, P.J. van der

De nummer 5 tegen de nummer 6 op voorhand een mooie wedstrijd op papier.

1e helft

De eerste minuten waren heel rommelig van beiden kanten, de eerste kans van de wedstrijd was een schot vanaf de 16 die gestopt werd door de keeper. DVG begon steeds sterker te worden en begon wat meer duels te winnen op het middenveld.  Nulandia won het luchtduel en vervolgens werd Jason de diepte ingespeeld door Tonny waardoor hij 1 op 1 kwam en werd gevloerd door de keeper. Dit was natuurlijk een penalty, de keeper kreeg geel en Roel schoot de penalty door het midden in het doel, het is 0-1 mooi moment om te scoren!

De wedstrijd ging vervolgens over en weer, beiden partijen creëerde kansen, DVG zocht vooral de snelle buitenspelers om vervolgens de bal voor het doel te gooien.

Na een snelle counter over de flanken wist DVG de bal binnen te tikken en stond het 1-1

5 minuten voor de rust werd er goed druk gezet door Nulandia waardoor Roel de bal kon onderscheppen hem speelde op Jasper die vervolgend de bal goed in de draai binnenschoot, 1-2.

Rust

We kwamen goed uit de rust en wonnen vaker de duels op het middenveld. Jason werd weer weggestuurd na een goede pass en kwam weer 1op1 waarna de keeper hem dwars door midden schopte en Jason waardoor hij zijn 2e gele kaart kreeg en eraf gestuurd werd door de scheidsrechter.

Nulandia maakte het zichzelf moeilijk na de rooie kaart, er werd heel haastig gevoetbald en er was veel balverlies

DVG kwam een aantal keren in de buurt van het doel maar hebben weinig kansen gehad dit kwam door het goed meevoetballen van Rick die in het doel stond.

10 minuten voor tijd kreeg invaller Coen de bal uit de kluts in de voeten die de bal goed in de hoek volleerde en de wedstrijd op slot gooide.  1-3

De wedstrijd eindigt in 1-3 waardoor Nulandia JO19-1 nu 4e staat op de ranglijst