25 maart 2017 15:00

Scheidsrechter

Ven, P. van der

Vandaag stond de wedstrijd tegen Volkel JO-19 op het programma.
Met Volkel op de 2e plaats en Nulandia JO-19 op de 5e plaats. Nulandia op papier de mindere partij, maar in de praktijk wil dit niet altijd zo zijn.

Een vlammende start voor de jongens van Nulandia die na 2 minuten al op voorsprong kwam. Na een voorzet van Stef was het Rens met een knappe aanname en een schot van dichtbij die voor de 1-0 zorgde. Dit werd echter niet echter niet lang vastgehouden want na een klein kwartiertje spelen was het Volkel die de stand op 1-1 zette. Na de 1-1 ging het spel op en neer en was het Volkel die als eerste een kans benutte. 1-2. Na een schot op doel van Nulandia’s zijde was het de keeper van Volkel die een redding zijn vinger brak Het spel lag even stil waardoor beide teams even een kleine drinkpauze konden houden. Net voor de rust deelde Volkel een flinke tik uit door de 1-3 te maken.

Na een steekpass tikte een speler van Volkel de bal binnen. Ruststand na 45 minuten 1-3. Da de rust hielden de jongens van Nulandia lang stand maar het was laat in de 2e helft toen Volkel wederom het net wist te vinden. 1-4 dus.
Al met al was het een terechte nederlaag voor Nulandia JO-19  tegen de kampioenskandidaat Volkel.. Eindstand 1-4.