5 - 2

Nulandia 1

4e klasse H

15 oktober 2017 14:30

FC Schadewijk – Nulandia was de topper in de 4de klasse H vandaag. Nulandia heeft tot vandaag nog geen tegentreffer mogen incasseren en FC Schadewijk had tot nu toe 5 keer gescoord, waarbij er in de voorgaande wedstrijden veel kansen gemist werden. Kortom het beloofde een wedstrijd met vele kansen te worden.

In de tiende minuut was het eerste tegendoelpunt dan toch een feit.  Routinier Younesse Ettahouri maakte de 1-0. Er volgde druk op de Nulandse goal en in de 19de minuut krijgt Schadewijk een  grote kans op 2-0, maar Stijn redt.  Helaas was het in minuut 22 dan toch weer raak en tekende Bilal El Ghazi met een fraaie stift voor 2-0.  Rik Korsten kreeg enkele mogelijkheden op de tegentreffer maar de keeper redt en een mooi schot van Rik gaat net naast. In de 42e minuut krijgt Nulandia een penalty, Geert Korsten scoort hem, 2-1.
De spanning leek terug te komen maar in de 45e minuut scoort Schadewijker Danny Laukes uit een vrije trap uit een onmogelijke hoek 3-1. Dit nadat Mike van Lokven zijn 2de gele kaart kreeg en Nulandia met 10 man verder moest.

Teun v.d. Sangen verving na de rust Mark Ruijssenaars. Met een man minder voerde Nulandia daarna de druk op. Echter was de eerste kans voor Schadewijk op 4-1, maar Stijn redt. In minuut 56 was het echter opnieuw El Ghazi die in de omschakeling profiteerde en 4-1 maakte. In de 68e minuut komt Tom van der Ven erin voor Marco van Lokven. In korte tijd twee kansen voor Tom van de Ven, maar paal en keeper staan in de weg. Nulandia probeerde te blijven voetballen en het was In de eerste minuut van blessuretijd 4-2 door Tom van de Ven die met een hakbal 4-2 maakte maar het slotakkoord was voor Ettahouri die met een fraaie individuele actie In de dying seconds ook nog de 5-2 eindstand vastlegde.

Kortom een complete off-day vandaag. Volgende week komt de koploper SCMH naar Nuland. Taak van de mannen om weer scherp te trainen en goed voorbereid aan de wedstrijd te beginnen. De geruchten gaan dat de N-side bezig is om een sfeeractie voor te bereiden, dus zorg dat u er bij bent om ook dit spektakelstuk te komen zien.